Υπόθεση Σεμέδο: Σοκάρει η περιγραφή της 17χρονης – “Μου έδωσε αρκουδάκι της κόρης και μετά με βίασε”

Τον εφιάλτη που έζησε μαζί με τη φίλη της στο σπίτι του νεαρού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στη Γλυφάδα, περιέγραψε στους αστυνομικούς η 17χρονη.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο έλαβε νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη το μεσημέρι, με το STAR να φέρνει στη δημοσιότητα όσα φέρεται να είπε η 17χρονη στους αστυνομικούς.

«Πήγαμε σπίτι επειδή είχα πει, δεν ήμουν καλά και πήγα για ύπνο. Ήρθε ο Τζ. και άρχισε να με ενοχλεί και εγώ του έλεγα ‘’όχι, όχι, όχι’’ και με βίασε κανονικά και εγώ συνέχισα να του λέω ‘’όχι, όχι άσε με”. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα. Άνοιξε ο Σεμέδο την πόρτα και μας είδε και την ξανά έκλεισε και μετά εγώ σε κάποια φάση έφυγα και βγήκα έξω από το δωμάτιο και άρχισα να κλαίω πάρα πολύ και μου έλεγε ο Σεμέδο ‘’σας είδα και το ήθελες’’ και του κάνω όχι”» φέρεται να είπε η ανήλικη στις αρχές, σύμφωνα με το STAR.

Τότε, η 17χρονη πήρε τηλέφωνο έναν φίλο της, ο οποίος δεν καταλάβαινε τι του έλεγε και μετά μίλησε με άλλη φίλη της που της είπε να πάρει ταξί αλλά εκείνη δεν ήθελε να αφήσει μόνη της τη φίλη της που ήταν μαζί της στη Γλυφάδα στο σπίτι του ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων».

«Θυμάμαι ο Σεμέδο να με βάζει για ύπνο τη δεύτερη φορά να μου δίνει ένα αρκουδάκι της κόρης του που είχε ένα μεγάλο. Μου λέει ‘’πέσε κοιμήσου με αυτό, πάρ’ το αγκαλίτσα, δεν έγινε κάτι’’ και μετά να μπαίνει και να κάνει το ίδιο πράγμα. Κλείδωσε την πόρτα και έκανε το ίδιο πράγμα. Η Α. ήταν απέξω, άκουγε και εγώ έλεγα να σταματήσει, δηλαδή το έκανα ξεκάθαρο και στους δύο πως δεν θέλω. Μετά σηκώθηκα από το κρεβάτι όπως μπορούσα, έφυγα και ξεκλείδωσε την πόρτα και βγήκα και κάθισαν στο μπαλκόνι και η Α. πήγε μέσα με τον Σεμέδο» καταλήγει η νεαρή.

Σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό, κατά το άρθρο 336 παράγραφος 3 του Ποινικού Κώδικα.

Πηγή: sputniknews.gr