Βαλέρια Κουρούπη: «Τι το ‘θελα και το είπα αυτό με τον πρώην άντρα μου»

“Εγώ το είπα για να πάρει θάρρος ο κόσμος και να βλέπουν ότι συμβαίνει γιατί με είχαν πλησιάζει και άλλοι άνθρωποι και μου έλεγαν ευτυχώς που τους είπες” ανέφερε η Βαλέρια Κουρούπη.

Η Βαλέρια Κουρούπη κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για όσα είχε δηλώσει σε σχέση με τον πρώην άντρα της και το γεγονός ότι ακόμα μένουν μαζί.

«Αυτό που βάλατε στο βίντεο και συζητήθηκε τόσο πολύ για τον πρώην άντρα μου, που τι το ‘θελα και το είπα. Εγώ το είπα για να πάρει θάρρος ο κόσμος και να βλέπουν ότι συμβαίνει γιατί με είχαν πλησιάζει και άλλοι άνθρωποι και μου έλεγαν ευτυχώς που τους είπες. Μας διευκόλυνε γιατί το σπίτι ήταν πιο χωριστό, δεν ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο. Έχω χωρίσει εδώ και τρία χρόνια και τα πρώτα δύο, επειδή ήταν δύσκολα γιατί ήταν και ο κορονοϊός» είπε η Βαλέρια Κουρούπη.

«Δεν είμαστε σύντροφοι, δεν μπορούμε να είμαστε μαζί και να μοιραζόμαστε μαζί την κάθε μέρα. Το είχαμε καταλάβει γιατί αυτό δεν γίνεται μέσα σε μία μέρα. Έχει μια διαδρομή. Όταν δεν έχει συμβεί κάποιο άσχημο γεγονός ή να σε πληγώσει ή να σου φερθεί φρικτά ή να σου πει ψέματα ή να σε κλέψει και απλά σβήνουν τα πράγματα και περιμένεις να δεις αν θα ανάψουν ξανά. Είναι πολύ δύσκολο» πρόσθεσε η Βαλέρια Κουρούπη.

Πηγή: zappit.gr