Συμμαθήτρια Ρούλας: “Είχε ξεμαλλιάσει ένα κορίτσι στο σχολείο για ένα αγόρι”

Ανοίγουν, όσο προχωρούν οι έρευνες, τα στόματα σχετικά τη Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και το προφίλ της 33χρονης, αλλά και σχετικά με «προβληματικές» συμπεριφορές της τα προηγούμενα χρόνια.

Ενδεικτικά είναι τα όσα λέει, μιλώντας στο MEGA, συμμαθήτρια της 33χρονης.

«Τη Ρούλα την γνώρισα στο σχολείο. Ήταν ένα κορίτσι έντονο, θορυβώδες… δηλαδή τη θυμάμαι πάντα να δημιουργεί θέματα για να της δώσουμε σημασία. Φίλους, φίλες δεν είχε, γιατί τσακώνονταν με τα κορίτσια.

»Συνήθιζε να μας κατηγορεί ότι φλερτάρουμε με το, κατά καιρούς, αγόρι της, που όμως δεν είχε σχέση. Πίστευε η ίδια από μόνη της ότι είχε αγόρι και μας κατηγορούσε αν κοιτούσαμε ή μιλούσαμε με τα αγόρια που την ενδιέφεραν» αναφέρει.

«Μάλιστα μια φορά είχε ξεμαλλιάσει μια συμμαθήτρια, στο σημείο που ήταν οι βρύσες και ήταν κάπως πιο απόμερο, με δικαιολογία πάλι ένα αγόρι. Άλλη φορά προσποιήθηκε ότι λιποθύμησε για να μας τραβήξει την προσοχή και να ασχοληθούμε μαζί της» τονίζει σε άλλο σημείο.

«Στα μαθήματα δεν ήταν καθόλου καλή, δεν διάβαζε και ερχόταν σχεδόν πάντα ατημέλητη στο σχολείο» εξηγεί.

«Την ίδια ώρα παγώσαμε όλοι στο άκουσμα της είδησης για τα παιδιά της, αν και με όσους συμμαθητές μου κράτησα επαφή από την Πάτρα, μου λέγανε ότι γενικά, ότι σαν οικογένεια λέγανε στη γειτονιά, ότι ήταν προβληματική» κατέληξε.

Πηγή: dete.gr