Συγκλονίζει η Ευδοκία Τσαγκλή για την Ουκρανία – «Οι δικοί μου έχουν ξεριζωθεί, χάσαμε όλη την περιουσία μας»

“Η οικογένεια μου έχει υποφέρει από το 2014 με αυτή την κατάσταση. Αυτό που δεν ξέρετε πολλοί είναι ότι υπήρχε εμφύλιος στην Ουκρανία τόσα χρόνια” εξομολογείται η Ευδοκία Τσαγκλή.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ολόκληρος ο πλανήτης τις εξελίξεις στην Ουκρανία και η Ευδοκία Τσαγκλή, που γνωρίσαμε μέσα από τον τελευταίο κύκλο του Big Brother, θέλησε να προχωρήσει σε μια εξομολόγηση καρδιάς μέσα από τα προσωπικά της social media.

Η γοητευτική παίκτρια του ριάλιτι δήλωσε χαρακτηριστικά πως «έχω και τις δύο καταγωγές, αν και δεν νιώθω ούτε Ουκρανίδα ούτε Ρωσίδα αυτή τη στιγμή. Νιώθω πολίτης τους κόσμου. Ο πόλεμος σε οποιοδήποτε μέρος, είτε αυτό είναι Ευρώπη είτε είναι Αφρική είτε οπουδήποτε, έχει να κάνει με ανθρώπινες ζωές. Εκεί που μπαίνουν συμφέροντα από μεγάλα ψάρια την πληρώνουν πάντα αθώοι άνθρωποι».

«Η οικογένεια μου έχει υποφέρει από το 2014 με αυτή την κατάσταση. Αυτό που δεν ξέρετε πολλοί είναι ότι υπήρχε εμφύλιος στην Ουκρανία τόσα χρόνια. Οι δικοί μου έχουν ξεριζωθεί, έχουμε χάσει οικογένεια που έχει πάει να πολεμήσει, η γιαγιά μου έπαθε οστεοαρθρίτιδα από το στρες και ο παππούς μου έπαθε άνοια. Έχουν ξεριζωθεί, γύρισαν με μια βαλίτσα στην Ελλάδα, έχουμε χάσει όλη την περιουσία μας»

«Η οικογένεια μου έχει πονέσει πολύ και πραγματικά εύχομαι να μην γίνουν τα χειρότερα. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση αυτή τη στιγμή» πρόσθεσε η Ευδοκία Τσαγκλή που γνωρίσαμε μέσα από τον τελευταίο κύκλο του Big Brother.

Πηγή: zappit.gr