Ενταση στο Open μεταξύ Θανάση Αυγερινού και δημοσιογράφων του καναλιού για τους βομβαρδισμούς στην Ουκρανία

Καβγάς στον αέρα του Open μεταξύ Θανάση Αυγερινού και δημοσιογράφων του καναλιού για τους βομβαρδισμούς στην Ουκρανία.

Ο Θανάσης Αυγερινός φάνηκε να ενοχλείται από τη μετάδοση μιας πληροφορίας για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τους Γιάννη Παπαδόπουλο και την Πόπη Τσαπανίδου να ξεσπούν.

Πώς ξεκίνησε ο καβγάς on air στο Open για τους βομβαρδισμούς στην Ουκρανία

Ολα ξεκίνησαν με αφορμή την είδηση που μετέδωσε η Αλεξία Τασούλη για το βομβαρδισμό χριστιανικού ναού σε κάποια πόλη της Ουκρανίας χθες, στηριζόμενη σε ανακοίνωση του υπουργού εσωτερικών της Ουκρανίας.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Θανάσης Αυγερινός, ο οποίος είναι ανταποκριτής του Open στη Μόσχα, δηλώνοντας ότι δεν πρέπει να μεταφέρεται μια είδηση χωρίς να έχει διασταυρωθεί γιατί μπορεί να είναι απλά ουκρανική προπογάνδα.

Οπως ήταν αναμενόμενο επικράτησε ένταση στον αέρα του Open με τους συναδέλφους του Γιάννη Παπαδόπουλο και Πόπη Τσαπανίδου να εξανίσταντο. Ακολούθησαν… καυτοί διάλογοι με τον Γιάννη Παπαδόπουλο σε κάποιο σημείο να λέει είδηση από «Ουκρανό αξιωματούχο θα μεταδώσουμε Θανάση μου, από Ιαπωνέζο θες να μεταδώσουμε;», τον Θανάση Αυγερινό να ζητάει non stop να διασταυρώνουμε τις ειδήσεις και τους συναδέλφους του να του εξηγούν ότι πρόκειται για πόλεμο, ότι δεν μπορούν να πάνε στο… μέτωπο για να διασταυρώσουν την είδηση, ούτε φυσικά να καθυστερήσουν τη μετάδοσή της, εξηγώντας ότι μεταδίδουν τις ειδήσεις με αναφορά στην πηγή σημειώνοντας από πού προέρχεται και αν κάτι ανατραπεί επανέρχονται και το διορθώνουν.

Ο Θανάσης Αυγερινός δεν υποχωρούσε και συνέχιζε να μιλά για ουκρανική προπαγάνδα και να διαμαρτύρεται ότι δεν τον αφήνουν να μιλήσει.

Η Πόπη Τσαπανίδου επανήλθε λέγοντας ότι αν το πάμε έτσι δεν υπήρξε μεγαλύτερο fake news από αυτά που έλεγε ο πρόεδρος Πούτιν και η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ πριν την εισβολή, όταν όλα τα δυτικά ΜΜΕ μετέδιδαν πληροφορίες για επικείμενη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και εκείνοι το αρνούνταν και ειρωνεύονταν ρωτώντας του δημοσιογράφους για τις πληροφορίες τους και τι λένε ακριβώς για να μπορέσει να κλείσει διακοπές. Σημειώνεται εδώ ότι λίγες ώρες αργότερα ξεκίνησε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Η on air ένταση στο Open για την Ουκρανία

Πηγή: iefimerida.gr