Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι διακεκριμένη ογκολόγος, πυροβόλησε το μωρό της κι αμέσως μετά αυτοκτόνησε

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι διακεκριμένη ογκολόγος από τη Νέα Υόρκη πυροβόλησε το μωρό της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η 40χρονη δρ Κρίσταλ Κασκέτα ήταν ειδικός αιματολογίας-ογκολογίας στο νοσοκομείο Mount Sinai και τίποτα δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε να φτάσει σ’ αυτό το σημείο.

Για δολοφονία-αυτοκτονία κάνει λόγο η Αστυνομία

«Η προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι μπήκε στο δωμάτιο του μωρού της, το πυροβόλησε και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό της», ανέφερε η πολιτειακή αστυνομία σε ανακοίνωσή της. «Η σκηνή συνάδει με δολοφονία-αυτοκτονία».

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι της στο Σόμερς, ένα σπίτι αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων που μοιραζόταν με τον σύζυγό της, τον 37χρονο Τιμ Τάλτι, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το μωρό τους ήταν περίπου 5 μηνών.

Διακεκριμένη επιστήμονας

Η Κασκέτα αποφοίτησε από το Albany Medical College, σύμφωνα με το βιογραφικό της στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου και μάλιστα είχε πάρει βραβείο για τη συμπόνια που έδειχνε όταν αντιμετώπιζε ασθενείς.

Η ίδια ασχολείτο με έρευνα για τον καρκίνο του μαστού. Με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Talty Bars, που έχει πρωτεϊνούχα τρόφιμα, παντρεύτηκαν το 2019.

Πηγή: newsbeast.gr