Σε απόγνωση η Μαρία Μπακοδήμου: «Στην Εκάλη, τα σπίτια μας είναι πιο κρύα από τα ψυγεία μας»

Χωρίς ρεύμα για τρίτη συνεχόμενη ημέρα έχουν μείνει αρκετά σπίτια στα βόρεια προάστια, συμπεριλαμβανομένης και της Εκάλης, όπου μένει η Μαρία Μπακοδήμου. Η γνωστή παρουσιάστρια περιέγραψε την κατάσταση που βιώνει με ανάρτησή της στο Instagram.

Χιλιάδες σπίτια έχουν μείνει επί τρεις ημέρες χωρίς ρεύμα σε περιοχές των βορείων προαστίων, πολλά δέντρα έχουν πέσει, παρασέρνοντας και τα καλώδια της ΔΕΗ.

Η Μαρία Μπακοδήμου και η οικογένειά της είναι ανάμεσα στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, καθώς παραμένει χωρίς ρεύμα και ζεστό νερό το τελευταίο τριήμερο.

«Είμαι κι εγώ από αυτούς στα βόρεια. Από την αρχή της «Μήδειας», το σπίτι μου δεν έχει ρεύμα. Είναι τόσο λογικό να μην μπορούν να διορθώσουν τις βλάβες εδώ και τόσες μέρες; Θέλω πολύ να δείξω κατανόηση. Αλλά… Κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορεί να αφήνεις χωρίς ρεύμα για τόσο διάστημα τόσα σπίτια που κάποια ενδεχομένως να έχουν και κάποιον ασθενή που να χρειάζεται το ρεύμα για υποστήριξη οξυγόνου π.χ.», έγραψε η παρουσιάστρια στο Instagram και συνέχισε:

«Τα σπίτια μας είναι πια πιο κρύα από τα ψυγεία μας. Επικοινωνία δεν υπάρχει και κάθε μέρα ακούμε ότι μέχρι το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί. Ζεστό νερό ούτε στα όνειρα.

Και σκέφτομαι ότι η μόνη λύση για να ζήσουμε καλά σε αυτή την όμορφη χώρα, είναι να γίνουμε ανεξάρτητοι. Να έχουμε γεννήτρια, να έχουμε γεώτρηση, να έχουμε σεκιούριτι, ιδιωτική ασφάλιση. Και μετά σκέφτομαι ότι αν τα καλύψουμε όλα μόνοι μας το κράτος τι θα κάνει; Ήρεμα ρωτάω #Μήδεια».

Πηγή: to10.gr