“Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου”: Συγκινεί η μητέρα του Γεράσιμου, του μοναδικού επιζώντα στο 1ο βαγόνι

Τραγωδία στα Τέμπη: Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς και όλο τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου, λέει η μητέρα του 20χρονου Γεράσιμου.

Ο 20χρονος Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, με τους υπόλοιπους επιβάτες του βαγονιού να βρίσκουν, δυστυχώς, τραγικό θάνατο, και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο 20χρονος, την ώρα της σύγκρουσης, πετάχτηκε έξω από το βαγόνι στα χωράφια με αποτέλεσμα να γλιτώσει τον θάνατο, αλλά φέρει πολλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Από την πλευρά της, η μητέρα του Γεράσιμου έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, εκφράζοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον του κόσμου.

“Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Αυτή την στιγμή θέλω να παραμείνω σιωπηλή και να επικεντρωθώ στο παιδί μου” ανέφερε η μητέρα του 20χρονου.

“Υπάρχουν πληροφορίες που έχουν βγει που δεν έχω δώσει εγώ στα μέσα, ίσως είναι λόγια συγγενών, αλλά όχι δικά μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς για την προσπάθεια τους και όλο τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου” είπε η μητέρα του 20χρονου Γεράσιμου, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τραγωδία στα Τέμπη: Κύμα αγάπη στον 20χρονο Γεράσιμο

Ενδεικτικό του κύματος αγάπης και συμπαράστασης στον νεαρό φοιτητή που δίνει μάχη για τη ζωή του είναι τα δεκάδες μηνύματα που δέχεται στο λογαριασμό του στο facebook με ευχές να καταφέρει να βγει υγιής από αυτή τη δύσκολη μάχη.

Πηγή: thetoc.gr