Ντόρα Μπακογιάννη: «Κανείς δεν ήξερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ηγετικές ικανότητες – Είναι πολύ καλύτερος από ότι περίμενα»

Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη ρωτήθηκε και τι βαθμό βάζει στον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επιλογή προσώπων. «Μμμμμ» απάντησε με νόημα κουνώντας το κεφάλι.

Η βουλευτής της ΝΔ κ. Ντόρα Μπακογιάννη ήταν το πρωϊ φιλοξενούμενη στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος».

Η κ. Μπακογιάννη μίλησε για την πολιτική επικαιρότητα και για το έργο της κυβέρνησης.

Λίγον πριν τελειώσει η κουβέντα με τους παρουσιαστές της εκπομπής ο Δημήτρης Καμπουράκης ρώτησε την κ. Μπακογιάννη «τι βαθμό βάζει ως τώρα στον πρωθυπουργό από το 1 έως το 10». «Εγώ του βάζω πάρα πολύ καλό βαθμό» απάντησε η κ. Μπακογιάννη και συνέχισε ««Για να είμαι και ειλικρινής, πιστεύω ότι αυτές οι απανωτές κρίσεις ωρίμασαν τον Μητσοτάκη πάρα πολύ γρήγορα και έδειξε ηγετικές ικανότητες που κανένας δεν ήξερε ότι τις είχε. Είναι πολύ καλύτερος από ότι περίμενα. Η ταχύτητα που παίρνει αποφάσεις αλλά και αυτή τη γνώση του αντικειμένου, συνδυάζει πράγματα ο Μητσοτάκης που πολύ δύσκολα θα τα βρεις».

Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη ρωτήθηκε και τι βαθμό βάζει στον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επιλογή προσώπων. «Μμμμμ» απάντησε με νόημα κουνώντας το κεφάλι. «Εκεί πιο μέτρια» εξήγησε, λέγοντας ότι «κάποιες επιλογές μπορούσαν να είναι καλύτερες».

Πηγή: newpost.gr