Νένα Μεντή για Κατίνα Παξινού: Έλεγε στον άντρα μου «που το βρήκες αυτό το σίχαμα»

Η αγαπημένη ηθοποιός Νένα Μεντή ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και προχώρησε σε αποκαλύψεις για την καριέρα της.

Η Νένα Μεντή είχε μια πραγματικά απολαυστική συζήτηση με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και έκανε σημαντικές αποκαλύψεις.

«Με έλεγαν ξινή στο θέατρο», είπε η Νένα Μεντή και διηγήθηκε ένα απίστευτο περιστατικό με την Κατίνα Παξινού.

«Στο θέατρο όταν πρωτοβγήκα που ήμουν νέα, ήμουν πολύ πιο μαχητική από ό,τι είμαι σήμερα. Έπαιξα στην Παξινού, ήταν δασκάλα μου στο Εθνικό η Κατίνα, η τεράστια αυτή ηθοποιός.

Επειδή αυτή ήταν μία που είχε και στοιχεία μουρλέγκως στη ζωή της, έπαιζα εγώ στη σκηνή με τον Μινωτή και αυτή ήταν στο καμαρίνι κι επειδή δεν τα έλεγα ακόμα, προσπαθούσα να βρω τα πατήματά μου, μου έκανε διορθώσεις από το καμαρίνι και άκουγε ο κόσμος στην πλατεία, το κοινό.

«Ε, μωρή, έτσι στα ‘πα να τα λες»; Δεν υπάρχει!

Άνοιγε η γη να με καταπιεί, ήμουν με το μισό σώμα στη γη εγώ», είπε η Νένα Μεντή.

«Και κάποια μέρα λέω θα πάω να της μιλήσω. Πάω, καθόταν στο καμαρίνι -η Παξινού τώρα, το μέγεθος είναι άπιαστο- είναι στον καθρέφτη της και πάω από πάνω της και της λέω «Κα Παξινού αν μου ξανακάνετε παρατήρηση πάνω στη σκηνή με τον κόσμο από κάτω, θα φύγω από τη δουλειά την ίδια στιγμή και δεν θα ξαναπατήσω ποτέ»!

Με κοίταξε, με κάρφωσε, δεν απάντησε τίποτα, δεν μου ξαναμίλησε ποτέ ούτε στη σκηνή ούτε στη ζωή, ούτε πουθενά.

Έπιανε τον πρώτο μου άνδρα και του έλεγε «Πού την βρήκες αυτή τη γυναίκα; Πού το βρήκες αυτό το σίχαμα»;

«Τώρα επιτρέπεται να το πεις αυτό στη δασκάλα; Κι όμως ήταν πολύ δίκαιο αυτό που έκανα. Γιατί εγώ ένιωθα πανάθλια και μου έβγαζε και το δέρμα μου! Τέτοια ντροπή ένιωθα!», κατέληξε η ηθοποιός Νένα Μεντή.

Πηγή: newsit.gr