Νέα Ιωνία: Παραδόθηκε και συνελήφθη 33χρονος για τη δολοφονία του υδραυλικού στην καφετέρια με τους ναργιλέδες

Εξελίξεις υπάρχουν στον φόνο στη Νέα Ιωνία, όπου δολοφονήθηκε ένας υδραυλικός σε καφετέρια με ναργιλέδες στις 21 Φεβρουαρίου. Σήμερα Τρίτη το πρωί παρουσιάστηκε στις Αρχές και συνελήφθη ένας 33χρονος αλλοδαπός.

Για τον συγκεκριμένο είχε εκδοθεί ένταλμα και αναζητούνταν.

Σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ:

“Πρωινές ώρες σήμερα παρουσιάστηκε αυθορμήτως 33χρονος αλλοδαπός στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής της Δ.Α.Α. και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος για συνεργεία στην ανθρωποκτονία 40χρονου που είχε διαπραχθεί βραδινές ώρες της 21-2-2023 εντός καταστήματος στη Νέα Ιωνία”

Η σκληρή συμμορία των “Lions” πίσω από το χτύπημα

Υπενθυμίζεται πως οι αρχές αναζητούσαν έξι “LIONS”, πρόκειται για πολύ σκληρή συμμορία, και έναν αντίπαλό τους, μετά την υποβολή της δικογραφίας από τους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Ο φερόμενος αρχηγός των “LIONS”, ο “Έλις” αλλά και ο μοναδικός αντίπαλος, οι δύο οπλοφόροι που αντάλλαξαν πυροβολισμούς μέσα στο κατάστημα, φαίνεται να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, πιθανόν στην Αλβανία.

Το πιστόλι του “Έλις”, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φαίνεται να είναι εκείνο από το οποίο έφυγε η μοιραία βολίδα που σκότωσε τον 39χρονο υδραυλικό, ο οποίος γνώριζε και καθόταν με τον αντίπαλο, ο οποίος είναι σεσημασμένος για ληστείες και άλλα αδικήματα.

Αποτυπώματα των… “LIONS” εντοπίστηκαν στο εσωτερικό της μαύρης CADILLAC και της MERCEDES, που χρησιμοποίησαν μέλη της εγκληματικής ομάδας προκειμένου να προσεγγίσουν το κατάστημα της Νέας Ιωνίας. Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής τους “τοποθέτησαν” με αντίστοιχα γενετικά στοιχεία και καταθέσεις και στο εσωτερικό του καταστήματος που εξελίχθηκε η συμπλοκή που κατέληξε στην δολοφονία του 39χρονου υδραυλικού από την Αλβανία.

Όπως διαπιστώθηκε, το 39χρονο θύμα καθόταν στο τραπέζι ενός εκ των ατόμων που έβγαλαν πιστόλι και αντάλλαξαν πυροβολισμούς με τον “Έλις”. Θεωρούν ότι το θύμα γνώριζε κάποια από τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, χωρίς προς το παρόν να στοιχειοθετούν ότι είχε ενεργή συμμετοχή σε εγκληματικές τους δραστηριότητες.

Πηγή: thetoc.gr