Καβάλα: Αμετανόητος ο 55χρονος που σκότωσε την 43χρονη φαρμακοποιό Αΐντα – Γελούσε στο δικαστήριο

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στη Ροδόπη αναβίωσε τη Δευτέρα η γυναικοκτονία της 43χρονης φαρμακοποιού Αΐντα στην Καβάλα, από τον ίδιο της τον σύζυγο που συνέβη τον Μάιο του 2022, μέσα στο φαρμακείο της.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 55χρονος σήμερα συζυγοκτόνος μετά το έγκλημά του είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει.

Χθες, στο δικαστήριο, ο 55χρονος συζυγοκτόνος, σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου της αδικοχαμένης Αΐντα, Μανώλη Βονικάκη, “γέλασε πέντε φορές, ενώ δεν δάκρυσε ποτέ”.

“Προσέβαλε τη μνήμη της γυναίκας του. Σκότωσε τη γυναίκα του, τη μητέρα των παιδιών του για δεύτερη φορά. Την πρώτη με τα ίδια του τα χέρια και τη δεύτερη με τα λόγια του στο δικαστήριο”, είπε ο δικηγόρος.

Οπως είπε ο δικηγόρος, ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του “είχε ένα ναρκισσιστικό παραλήρημα, λέγοντας ‘όταν μου είπε ότι χωρίζουμε, θυμήθηκα τον χωρισμό των γονιών μου που είχα ζήσει σαν παιδί κι ένιωσα ότι γκρεμίζεται η εκκλησία που είχα χτίσει τόσα χρόνια και την σκότωσα’”.

Ο 55χρονος, μιλώντας στους αστυνομικούς μετά τη δολοφονία, είχε πει: “Βρισκόμασταν με την Αΐντα στο κουζινάκι του φαρμακείου. Λογομαχήσαμε. Προσπάθησα να την πείσω άλλη μία φορά να μη φύγει. Μου είπε ότι “θα ζητήσω διαζύγιο”. Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναέβλεπα τα παιδιά μου. Την έσφιξα στο λαιμό χωρίς να καταλάβω πόσο δυνατά. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή αποφάσισα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Δεν ήθελα να τη σκοτώσω”.

Πηγή: thetoc.gr