Μήνυμα με νόημα Ερντογάν στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Τι έγραψε ο Τούρκος Πρόεδρος με την ευκαιρία εορτασμού των 200 ετών, από την Ελληνική Επανάσταση

Πλήθος ηγετών και αρχηγών από όλο τον κόσμο, απέστειλαν συγχαρητήρια μηνύματα και ευχές προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και τον ελληνικό λαό, για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Αναφερόμενοι στον ηρωισμό των Ελλήνων, που ενέπνευσε λαούς σε όλο τον κόσμο και αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση για αγώνες και προάσπιση της Ελευθερίας, της Ανεξαρτησίας και της Δημοκρατίας, απέστειλαν συγκινητικά και επαινετικά λόγια.

Μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ευχήθηκε να αναπτυχθούν οι σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας μέσω του διαλόγου και της συνεργασίας. «Με την ευκαιρία της Εθνικής εορτής της Ελληνικής Δημοκρατίας, απευθύνω τις ευχές μου στην Εξοχότητα σας και τον Ελληνικό λαό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος.

«Εκφράζω τις καλύτερες ευχές μου για την ευημερία και την ευτυχία της Εξοχότητας σας και του Ελληνικού λαού και εύχομαι οι σχέσεις μεταξύ των χωρών μας να αναπτυχθούν σε κάθε τομέα μέσω του διαλόγου και της συνεργασίας», υπογράμμισε ο ίδιος.

Πηγή: parapolitika.gr