Με κορωνοϊό τρεις γιατροί του ΑΧΕΠΑ λίγες μέρες μετά το εμβόλιο – Σαββόπουλος: Δεν φταίει ο εμβολιασμός [Βίντεο]

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποδοθεί οποιοδήποτε πρόβλημα πέραν μιας αλλεργίας στο εμβόλιο», ανέφερε, την ώρα που η σύζυγος του διασωληνωμένου υποδιοικητή του Θριασίου είπε πως φοβάται ότι «προσπαθούν να αποκρύψουν ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου».

Με κορωνοϊό μολύνθηκαν τρεις γιατροί του ΑΧΕΠΑ λίγες μέρες αφότου έκαναν το εμβόλιο!!!

Αυτό αποκάλυψε ο καθηγητής Παθολογίας ΑΠΘ και διευθυντής της Α’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Χρήστος Σαββόπουλος μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

Βέβαια, ο κ. Σαββόπουλος διατείνεται πως δεν ευθύνεται το εμβόλιο για την μόλυνση των τριών γιατρών, ενώ τόνισε πως απαιτείται ένα χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων για να αρχίσει να «χτίζεται» η ανοσία έναντι του κορωνοϊού.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποδοθεί οποιοδήποτε πρόβλημα πέραν μιας αλλεργίας στο εμβόλιο», ανέφερε, την ώρα που η σύζυγος του διασωληνωμένου υποδιοικητή του Θριασίου είπε πως φοβάται ότι «προσπαθούν να αποκρύψουν ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου», αυτό που συνέβη στον άντρα της.

Επιπλέον, ανέφερε πως από τους 35 γιατρούς της Προπαιδευτικής Παθολογικής κλινικής, οι 23 (συμπεριλαμβανομένων των τριών που μολύνθηκαν μετά τον εμβολιασμό) έχουν προσβληθεί από τον ιό και κάποιοι έχουν νοσήσει ή ακόμη νοσηλεύονται με βαριά συμπτώματα.

Σύμφωνα με τον κ. Σαββόπουλο το ενδιαφέρον για τον εμβολιασμό ήταν ιδιαίτερα υψηλό από τους υγειονομικούς του ΑΧΕΠΑ (75%-77% από τους γιατρούς και 55-60% από τους νοσηλευτές).

Μάλιστα, δεν δίστασε να… προβλέψει πως σύντομα όλοι οι πολίτες θα παρακαλούν να κάνουν το εμβόλιο και θα κατηγορούν τις κυβερνήσεις εάν δεν υπάρχει επάρκεια εμβολίων.

Ακούστε από το 9.10:

Πηγή: el.gr