Ίλιον: Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια της ηλικιωμένης – «Δεν θέλω οι δικοί μου να νιώσουν ντροπή»

Tο πανελλήνιο συγκίνησε η ιστορία της ηλικιωμένης γυναίκας που αναγκάστηκε να κλέψει κρέας και τυρί αξίας 40 ευρώ από σούπερ μάρκετ στο Ίλιον γιατί πεινούσε και όχι γιατί ήθελε να ληστέψει.

Η ηλικιωμένη γυναίκα μίλησε αποκλειστικά στο DEBATER για αυτή την περιπέτεια που είχε και η οποία έχει γίνει πρώτο θέμα σε όλα τα social media, με τον κόσμο να στηρίζει την συγκεκριμένη γυναίκα.

«Είναι μια άτυχη στιγμή για εμένα, ντρέπομαι πολύ για αυτό που έκανα», λέει η ηλικιωμένη γυναίκα.

Όπως εκμυστηρεύτηκε, το μόνο που την απασχολεί είναι να μην το μάθει η οικογένειά της γιατί ντρέπεται. «Δεν θέλω η οικογένεια μου να νιώσει ντροπή για αυτό. Είχα ανάγκη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, η ηλικιωμένη γυναίκα δήλωσε πως έχει χρέη και στερείται είδη πρώτης ανάγκης και συνέχισε: «Πήρα λίγο κρέας… Είχα σκοπό να τα επιστρέψω τα χρήματα μόλις έβρισκα ευκαιρία».

Η ιστορία της ηλικιωμένης γυναίκας είχε αίσιο τέλος μετά και την παρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης και προσωπικά του Άδωνι Γεωργιάδη αφού δεν θα κινηθεί καμία νομική διαδικασία εις βάρος της.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η ανακοίνωση της γνωστής εταιρίας, η οποία ξεκαθάρισε πως ο υπεύθυνος του καταστήματος προέβη σε όλες τις διαδικασίες όπως όφειλε, αλλά η εταιρεία θα έρθει σε επικοινωνία με την ηλικιωμένη γυναίκα και δεν θα κινηθεί καμία νομική διαδικασία.

Πηγή: newsbomb.gr