Αλεξάνδρα Ούστα: Ο Σάκης Μπουλάς είχε τα δικά του σκοτάδια

Σε τρυφερή εξομολόγηση για το παρελθόν και το σήμερα προχώρησε η Αλεξάνδρα Ούστα.

Στην απώλεια του πρώην συντρόφου της, Σάκη Μπουλά και τη δύσκολη διαχείριση της αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Αλεξάνδρα Ούστα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης.

«Ο Σάκης Μπουλάς ήταν ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος παρόλο που ο ίδιος είχε τα δικά του σκοτάδια και τις δικές του στεναχώριες. Αισθάνομαι πολλή αγάπη και μια γλυκιά νοσταλγία».

«Σήμερα δεν με ενοχλεί να με ρωτούν όσο στην αρχή. Κυρίως γιατί περνάει μια περίοδος για τον καθένα που χρειάζεται να πενθήσει, να βιώσει ότι συμβαίνει. Ήταν όμως λίγο άγριο αυτό που συνέβαινε εκείνη την περίοδο και για αρκετό χρόνο.

Πια έχουν περάσει χρόνια και γω έχω αλλάξει, έχω γίνει άλλος άνθρωπος, έχω κάνει την οικογένεια μου οπότε και αυτό από μόνο του, στο δικό μου μυαλό, με κάνει να καταλαβαίνω πως δεν είναι μόνο αυτή η ιστορία.

Συνεχίζω και γράφω τη δική μου ιστορία» δήλωσε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Ούστα.

«Είναι άγριο να έχεις χάσει τον άνθρωπο σου και να την έχουν στήσει έξω από το σπίτι για να σου πάρουν μια δήλωση.

Και επειδή δεν έχεις κέφια, και καλά κάνεις και δεν έχεις, να σου λένε «τουλάχιστον περίμενε» ή «πήγαινε πιο αργά στο αμάξι για να σε πάρω από τη γωνία που στρίβεις» ή «όχι, άμα δεν μιλήσει για αυτό το θέμα δεν την θέλουμε στην εκπομπή.

Ξέρεις, δεν πειράζει ρε φίλε! Ας μη με θέλετε, ούτε και γω θέλω» συμπλήρωσε η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

Πηγή: newsit.gr