”Αρπάχτηκε” με τηλεθεάτρια η Αγγελική Νικολούλη: ”Τέτοια παιχνιδάκια όχι εδώ αγάπη μου, ας το τελειώσουμε” (Βίντεο)

Την ενόχλησή της εξέφρασε η Αγγελική Νικολούλη μέσω της εκποπής της ”Φως στο τούνελ” σχετικά με μία τηλεθεάτρια και τον τρόπο με τον οποίο έδινε πληροφορίες για μια υπόθεση εξαφάνισης στη Λάρισα.

Η υπόθεση αφορούσε στον Θοδωρή Σελεμετζίδη, ο οποίος εξαφανίστηκε με μυστήριο τρόπο στη Λάρισα και μια μάρτυρας επικοινώνησε για να δώσει πληροφορίες. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να το κάνει, περιέπλεξε την κατάσταση.

“Λοιπόν, να σου πω κοπέλα μου γλυκιά. Ε τώρα τι να παίζουμε; Κρυφτό; Δεν καταλαβαίνω. Μην μας ταλαιπωρείς έτσι. Να πάμε σε ένα διάλειμμα και να τα πούμε. Όχι, όμως, αυτό το πράγμα. Από εδώ, από εκεί, από εκεί, από εκεί. Δε θέλω να πω και περισσότερα στον αέρα, εντάξει; Αλλά από την στιγμή που αποφασίζεις να κάνεις κάτι, ε πες το. Τέτοια ταλαιπωρία. Παίρνουμε εδώ, παίρνουμε εκεί, παίρνουμε και παρά πέρα”, είπε η κ. Νικολούλη.

Και συνέχισε: “Είσαι εδώ; Είσαι εκεί; Είσαι εκεί. Ε, τέτοια παιχνιδάκια τώρα όχι. Αφού ξέρεις τι έχει γίνει εκεί, μας παίρνεις τηλέφωνο, ας το τελειώσουμε λοιπόν. Να πάμε σε ένα διάλειμμα να μας τα πεις; Είναι αυτό που λέμε ότι πολλές φορές οι μάρτυρες, άλλοι παίρνουν το θάρρος και λένε κάτι με την κάλυψη που υπάρχει και απαιτείται, και άλλοι που ξέρουν δέκα μήνες τώρα δε μιλάνε καθόλου”.

”Όχι τέτοια παιχνιδάκια εδώ στο Τούνελ”

Για να συμπληρώσει: “Εγώ θέλω από την κοπέλα από την Λάρισα να μπορέσουμε να τα πούμε σε ένα διάλειμμα! Δεν θα καταλάβει κανείς με ποια μιλάω. Έτσι; Εντάξει, αλλά όχι τέτοια παιχνιδάκια εδώ στο Τούνελ αγάπη μου. Έλα τώρα που πάμε σε διαλειμματάκι να τα πούμε”.

Πηγή: thetoc.gr