Ζάρλας: Το ξέσπασμα του αδερφού του: «Επειδή το θέλετε… όχι, δεν θα το κάνω»

Βαρύ πένθος βιώνει η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα από την ώρα που έμαθε πως έσβησε στην άσφαλτο!

Η μηχανή του προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Οι Αρχές από εκείνη τη στιγμή ερευνούν τα αίτια κάτω από τα οποία συνέβη το τροχαίο ενώ τα βίντεο που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας δείχνουν την τρελή πορεία της μηχανής του άτυχου 28χρονου, χωρίς όμως να είναι ευδιάκριτο τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη στιγμή που συνέβησαν όλα.

Σε σοκ βρίσκονται οι οικείοι του με την μητέρα του να μην μπορεί να πιστέψει πως ο γιος της, με τον οποίο λίγες ώρες πριν ήταν μαζί, δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Τι συνέβη όμως στην οικογένεια και ο μικρός του αδελφός ξέσπασε μέσω Instagram;

Ο Πάνος Ζάρλας όσο ήταν στο Power Of Love είχε αναφερθεί στα πρόσωπα της οικογένειας του. Στον αδερφό του Αλέξανδρο είχε μεγάλη αδυναμία.

Ο αδερφός του μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα αναφέρθηκε στο θάνατο του Πάνου. Μετά από φωτογραφίες που δεν είχαν σχέση με το δυσάρεστο γεγονός δέχτηκε «βροχή» αρνητικών μηνυμάτων με αποτέλεσμα να εξηγήσει τη στάση του.

«Το γεγονός ότι ανέβασα κάποιες φωτογραφίες σήμερα στο Instagram δεν σημαίνει ότι δεν με ενδιαφέρει ο θάνατος του αδερφού μου. Τον Πάνο τον αγαπούσα, τον αγαπάω και θα τον αγαπάω για πάντα. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και μου έχει σταθεί και με έχει βοηθήσει σε άπειρες καταστάσεις της ζωής μου…» έγραψε και συνέχισε:

«Και επειδή εσείς θέλετε να με δείτε να πενθώ, όχι δεν θα το κάνω. Ο Πάνος ήταν από τους πιο χαρούμενους και ορεξάτους ανθρώπους που ήξερα, δεν θα ήθελε να με βλέπει να πενθώ! Και σας πληροφορώ πως είναι υπερήφανος που το αντιμετωπίζω έτσι».

Πηγή: filathlos.gr