Ξάνθη: Φονική ληστεία στο Δροσερό – Aνέβασαν βίντεο στο TikTok μετά τη δολοφονία

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στην Ξάνθη, με τη στυγερή δολοφονία ενός 46χρονου. Δύο από τους 4 δράστες στα χέρια της αστυνομίας…

Το έγκλημα στο Δροσερό κρατά ανάστατη από το πρωί την Ξάνθη που παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται. Θύμα ένας 46χρονος που εκτελέστηκε εξ επαφής μέσα στο σπίτι που έμενε σε καταυλισμό Ρομά της περιοχής. Οι 4 δράστες μπήκαν τα ξημερώματα μέσα και αφού έψαξαν για χρήματα κινήθηκαν εναντίον του. Ο ένας που κρατούσε όπλο τον πυροβόλησε εξ επαφής στο κεφάλι 5 φορές και τον σκότωσε. Στο σημείο επικράτησε πανικός. Οι ληστές που έβαψαν τα χέρια τους με αίμα άρχισαν να τρέχουν και ο γιος του θύματος, μετέφερε τον πατέρα του, σε νοσοκομείο. Ήταν όμως αργά. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν νεκρός και ειδοποίησαν την αστυνομία που ξεκίνησε έρευνα για τη δολοφονία.

Το έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στον καταυλισμό Ρομά που βρίσκεται στο Δροσερό. Δράστες και θύμα, ήταν γνωστοί και όπως φαίνεται υπήρχαν ανοιχτοί λογαριασμοί. Κανείς όμως δεν φανταζόταν την τροπή που θα έπαιρναν τα πράγματα. Ο άτυχος 46χρονος πιάστηκε στον ύπνο και δεν είχε περιθώρια αντίδρασης. Οι δράστες είχαν μπει αποφασισμένοι να κάνουν κακό. Παρά το γεγονός πως ήταν 4 εναντίον ενός και παρά του ότι το θύμα δεν μπορούσε να αντισταθεί, εκείνοι πριν φύγουν τον εκτέλεσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο του εγκλήματος έχει βρεθεί και έχει ήδη σταλεί στα εγκληματολογικά, για να διαπιστωθεί αν είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν. Το κρατούσε ένας 36χρονος, ο οποίος παραδόθηκε λίγες ώρες μετά τη δολοφονία. Όπως διαπιστώθηκε πυροβόλησε τον άτυχο άντρα 5 φορές στο κεφάλι. Όταν το θύμα κατέρρευσε μέσα σε μια λίμνη αίματος, οι δράστες άρχισαν να τρέχουν. Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα, αν ο γιος του 46χρονου ήταν μπροστά στη σκηνή του εγκλήματος.

Λίγο πριν παραδοθεί στην Αστυνομία ο 36χρονος ανέβασε βίντεο στο TikTok. Στο βίντεο αρχικά φαίνεται να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα, ενώ στη συνέχεια αποτυπώνεται η στιγμή κατά την οποία προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 36χρονος και το θύμα είχαν προσωπικές διαφορές.

Η άγρια δολοφονία έχει προκαλέσει σοκ στην ευρύτερη περιοχή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο δράστης μετά την τελευταία σύλληψή του είχε αφεθεί ελεύθερος. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι και ένα δεύτερο άτομο που πήρε μέρος στη φονική ληστεία.

Οι Αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τη δολοφονία και τη σύλληψη των δύο που για την ώρα διαφεύγουν. Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για το έγκλημα μέσα στις επόμενες ώρες.

Πηγή: newsit.gr