Βόλος: Νεαρός είχε ατύχημα με το ποδήλατό του – Συγκρούστηκε μετωπικά με νυχτερίδα

Να το λες και να μην σε πιστεύουν… Νεαρός ποδηλάτης από το Βόλο έκανε βόλτα με το ποδήλατό του σε δασική περιοχή και… τράκαρε με νυχτερίδα – Τον πήγαν στο νοσοκομείο για αντιλυσσικό ορό

Ενα ατύχημα διαφορετικό από όλα τ’ άλλα που έχουμε συνηθίσει να ακούμε, είχε ένας νεαρός στο Βόλο. Κατά τη διάρκεια της βόλτας του με το ποδήλατό του στο λόγο της Γορίτσας είχε μετωπική με… νυχτερίδα! Ο νεαρός κάλεσε τους γονείς του που τον παρέλαβαν από το σημείο και τον πήγαν στο νοσοκομείο του Βόλου για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο, οι γιατροί του συνέστησαν να πάει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας για αντιλυσσικό ορό. Πράγματι ο νεαρός συνοδεία των οικείων του έφτασε στο νοσοκομείο της γειτονικής πόλης, όπου ο εφημερεύων γιατρός τούς ενημέρωσε ότι το μόνο που πρέπει να γίνει, είναι μια πλύση με αντισηπτικό υγρό, καθώς ο αντιλυσσικός ορός δεν ενδείκνυται για εφήβους.

Το παιδί είναι καλά στην υγεία του και σίγουρα θα έχει μια ιστορία να διηγείται στο μέλλον που θα αφήνει το ακροατήριό του με το στόμα ανοιχτό!

Πηγή: reader.gr