Βιασμός 11χρονης – Σοκάρει η κατάθεση: Με βίασε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας μου

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την κατάθεση της 21χρονης, σήμερα, πρωταθλήτριας ιστιοπλοΐας που έπεσε θύμα βιασμού από τον 38χρονο προπονητή. Την παρενοχλούσε από τα 9 της, την απείλησε όταν αντιλήφθηκε πως θα καταθέσει σε βάρος του.

Επί τρία χρόνια η τότε 11χρονη αθλήτρια βίωσε τις «άρρωστες» ορέξεις του 38χρονου, ο οποίος ήταν και προπονητής της στην ιστιοπλοΐα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dikastikoreportaz.gr, η 21χρονη σήμερα αθλήτρια, κατέθεσε με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα πέρασε και αποκάλυψε πως ο 38χρονος, που έχει κριθεί προφυλακιστέος, την παρενοχλούσε από όταν ήταν 9 ετών!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της πρωταθλήτριας στην κατάθεσή της, ο προπονητής της έλεγε από εκείνη την τρυφερή ηλικία «τι ωραίο μωρό είσαι εσύ» και «τι ωραίο σώμα έχεις;». Έναν χρόνο αργότερα αποκάλυψε πως σε αποστολή για αγώνες στο Γαλαξίδι, είχε μπει στο δωμάτιό της, την κατέβασε από το κρεβάτι, έκατσε επάνω της κι άρχισε να τη φιλάει στο στόμα.

Ο βιασμός έγινε για πρώτη φορά το 2011, όταν όπως κατέθεσε η αθλήτρια την πήγε με τη βία στο αυτοκίνητό του και ασέλγησε επάνω της. Την επόμενη ημέρα, όπως η ίδια ανέφερε, τη βίασε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν ο πατέρας της! Η 21χρονη παρά τις πιέσεις που δέχθηκε από τον κατηγορούμενο, κατέθεσε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, μια ημέρα μετά την κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου όταν και έγινε γνωστό πως υπάρχει κι άλλη αθλήτρια που προτίθεται να καταθέσει τον βιασμό της από προπονητή ιστιοπλοΐας, ο 38χρονος της έστειλε μήνυμα με το οποίο προσπάθησε να την πείσει πως όλα όσα έγιναν μεταξύ τους δεν ήταν παράνομα και μηνύσιμα…

Πηγή: newsbomb.gr