Βαρύ πένθος για τη Λίνα Σακκά: Πέθανε η μητέρα της 1,5 μήνα μετά τον πατέρα της

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Λίνα Σακκά, η οποία μέσα σε ενάμιση μήνα έχασε και τους δύο της γονείς. Η αγαπημένη ηθοποιός θρηνεί από χθες την απώλεια της μητέρας της ενώ την 1η Δεκεμβρίου είχε χάσει τον πατέρα της.

Η Λίνα Σακκά αποχαιρέτησε τη μητέρα της με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook και το τραγούδι «Να με θυμάσαι και να μ΄ αγαπάς» της Μελίνας Μερκούρη.

«Πλατύ ποτάμι η αγάπη και βαθύ. Κουράστηκε και πάει να κοιμηθεί!! Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας. Να με θυμάσαι και να με αγαπάς!!! Μανούλα μου!! Αιώνια αγάπη μου!!» έγραψε η Λίνα Σακκά.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πατέρας μου, ο ήρωας μου, το είδωλο μου, μου δίδαξε αγάπη, μου δίδαξε σεβασμό, μου δίδαξε να σέβομαι την διαφορετικότητα ,πίστεψε σε εμένα και υποστήριξε τα όνειρα μου, δε μου αρνήθηκε ποτέ τίποτα, αλλά ήταν πάντα εκεί παρόν για να με προστατεύει!!Ευχαριστώ τον θεό που με ευλόγησε με έναν υπέροχο πατέρα, ελπίζω να γίνω τόσο καλός γονιός και εγώ για το παιδί μου!!!ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ» είχε γράψει στο στο Facebook η ηθοποιός για τον πατέρα της.

Πηγή: newsbeast.gr