Το βίντεο με τις 2 εκατ. προβολές – 7χρονος δίνει όρκο αγάπης στον κακοποιημένο σκύλο που μόλις υιοθέτησε (Βίντεο)

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ένα αγόρι από τη Λουιζιάνα λέει στον πρόσφατα υιοθετημένο σκύλο του πως είναι ασφαλής, μετά τη διάσωσή του από ένα βίαιο περιβάλλον.

Τη στιγμή κατέγραψε η μητέρα του αγοριού, η οποία ανέβασε το βίντεο στο TikTok, το οποίο έκτοτε έχει γίνει viral με πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές.

Στο βίντεο φαίνεται ο 7χρονος να χαϊδεύει το σκύλο τους στο κεφάλι και να του λέει: «Ξέρω ότι ο άλλος ιδιοκτήτης σου δεν ήταν τόσο καλός, αλλά εμείς θα σε αγαπάμε».

Το κακοποιητικό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε ο σκύλος -Του έσβηναν τσιγάρα στο σώμα του

Ο σκύλος με το όνομα Νιλ, υιοθετήθηκε από το τοπικό καταφύγιο, μετά την απομάκρυνσή του από ένα κακοποιητικό σπίτι όπου βρέθηκε με εγκαύματα από τσιγάρα.

Η οικογένεια υιοθέτησε τον Νιλ, όταν το καταφύγιο, Companion Animal Alliance, προσέφερε υιοθεσίες με μόλις 15 δολάρια για την προώθηση της διάσωσης ζώων. Η μητέρα είπε μάλιστα πως ο 7χρονος γιος της πλήρωσε για την υιοθεσία με χρήματα που είχε μαζέψει.

«Θα σε αγαπάμε, θα σε κρατήσουμε ασφαλή»

Στο σύντομο βίντεο, ο Νιλ φαίνεται κουλουριασμένος σε έναν καναπέ, ενώ το αγόρι γονατίζει μπροστά του και τον χαϊδεύει κατά μήκος της πλάτης του. «Σε αγαπάμε τόσο πολύ, θα κάνουμε τα πάντα για να σε κρατήσουμε ασφαλή», λέει το αγόρι στον σκύλο.

«Ο γιος μου ήθελε έναν δικό του σκύλο και το καταφύγιο ζητούσε μόλις 15 δολάρια για υιοθεσίες» έγραψε η γυναίκα στη λεζάντα του βίντεο. «Έτσι, πήγαμε στο καταφύγιο ζώων. Αυτό το γλυκό ζώο κατασχέθηκε από τους ιδιοκτήτες του λόγω κακοποίησης».

Η μητέρα, η οποία ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, δημοσίευσε το βίντεο στο λογαριασμό της με το όνομα TheCrazyZoo, προφανώς μια αναφορά στο γεμάτο ζώα σπίτι τους που παρουσιάζει στα βίντεό της. Είπε επίσης, πως η οικογένεια έχει ήδη δύο σκυλιά, αλλά ο 7χρονος γιος της ήθελε απεγνωσμένα ένα δικό του. «Είχαμε προηγουμένως άλλα δύο σκυλιά και ο γιος μου ήθελε πολύ ένα δικό του» δήλωσε στο Newsweek. «Πλήρωσε με τα δικά του λεφτά».

Όσο για το πώς τα πάει στη νέα του ζωή ο σκύλος, η μητέρα λέει: «Ο Νιλ έχει τακτοποιηθεί τέλεια και είναι μέλος της οικογένειας. Ο γιος μου πάντα μας υπενθυμίζει ότι είναι δικός του σκύλος και αυτός θέλει να τον φροντίζει μόνο».

Φυσικά, πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν στο βίντεο με πολλούς να δίνουν συγχαρητήρια στο μικρό αγόρι. «Μπορείτε να το πιστέψετε ότι θα έχετε χρόνια ευτυχίας για όσα πληρώνουν άλλοι για ένα starbucks; Σας ευχαριστώ πολύ για τη διάσωση», έγραψε κάποιος.

«Θα μπορούσα να κλάψω. Μόλις βρήκε έναν κολλητό για όλη του τη ζωή και αυτός ο σκύλος θα εμπιστευτεί ξανά εξαιτίας του γλυκού σας αγοριού» σχολίασε κάποιος άλλος με έναν τρίτο να προσθέτει: «Σας ευχαριστώ που υιοθετήσατε ένα ζώο. Όλα τα καταφύγια είναι γεμάτα και δυσκολεύονται να διατηρήσουν όλα τα ζώα».

@the_crazyzoo My son wanted a dog of his own and the shelter was having $15 adoptions. So off to the animal shelter we went! This sweet boy was seized from his owners because of abuse. He had cigarette burn scars on him and was afraid of loud noises. He was also the only dog in the shelter not barking. We took him out in the dog park area to get acquainted. I wanted to make sure he didn’t have any aggression because of the abuse. He was so well behaved! My son fell in love and we brought him home! Pits get such a bad response and he’s by far the sweetest and most cuddly one of them all! My son wanted to reassure him that he would be loved and kept safe and it melts my heart ❤️ #dogsoftiktok #dogsoftiktokviral #dogstory #pitbull #pitbullsoftiktok #pitbulllove #pitbullterrier #animalsoftiktok #petsoftiktok #petstory #rescuedog #adoptdontshop ♬ original sound – TheCrazyZoo

Πηγή: iefimerida.gr