«Το καφέ της Χαράς»: Έγινε το τελευταίο γύρισμα της σειράς – Το μήνυμα του Χάρη Ρώμα και η αναμνηστική φωτογραφία [Εικόνα]

Το τελευταίο γύρισμα του «Καφέ της Χαράς» ολοκληρώθηκε και ο Χάρης Ρώμας θέλησε να γράψει ένα μήνυμα για το πετυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1.

Πρόκειται για μία από τις ελληνικές σειρές που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό και έκανε επιτυχία για χρόνια. «Το καφέ της Χαράς» αγαπήθηκε όσο λίγα σίριαλ και αυτός ήταν και ο λόγος που η Άννα Χατζησοφία και ο Χάρης Ρώμας αποφάσισαν την επιστροφή του στη μικρή οθόνη με ένα sequel. Ωστόσο, όλα τα όμορφα κάποτε τελειώνουν και έτσι έρχεται και το τέλος της σειράς του ΑΝΤ1, καθώς όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του ο Χάρης Ρώμας πραγματοποιήθηκε και το τελευταίο γύρισμα.

O Χάρης Ρώμας σημείωσε μεταξύ άλλων στο προφίλ του: «Χθες ήταν το τελευταίο γύρισμα του «Καφέ της Χαράς», της εμβληματικής, νομίζω, σειράς μας που συντροφεύει τους τηλεθεατές 5 σεζόν. Τα καινούργια επεισόδια, βεβαίως, θα συνεχίζουν να προβάλλονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο».

Ένα μόνο δάκρυ επέτρεψα στον εαυτό μου, γιατί αν άφηνα ανεξέλεγκτα τα συναισθήματα θα έκλαιγα ώρες. Μπορεί και μέρες!

Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, συνεργάτες και συντελεστές για τις χαρές και τις συγκινήσεις που περάσαμε μαζί. Ιδίως την Άννα που μαζί το γεννήσαμε. Με παρηγορεί το ότι κάθε τέλος το διαδέχεται μία καινούργια αρχή. Ακόμη και τον θάνατο. Έτσι θέλω να πιστεύω!».

Δείτε εδώ τη φωτογραφία:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Haris Romas (@harisromas)

Το «Καφέ της Χαράς» θεωρείται μια από τις γνωστότερες ελληνικές σειρές που δημιουργήθηκαν ποτέ. Η σειρά του ΑΝΤ1 επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από 16 χρόνια και κατάφερε να αγαπηθεί και πάλι από τους τηλεθεατές. Οι τρεις πρώτες σεζόν της σειράς προβλήθηκαν από το 2003 έως το 2006. Η τέταρτη σεζόν προβλήθηκε από τις 31 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2020, ενώ η πέμπτη και τελευταία σεζόν πρόκειται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο.

Πηγή: iefimerida.gr