Θερμή υποδοχή από το κοινό (25,9%) στο «Μαύρο Ρόδο» – Η νέα σειρά του Mega καθήλωσε περίπου 1.000.000 τηλεθεατές

Στη ζώνη μετάδοσής του, το «Μαύρο ρόδο» άφησε πίσω τον ανταγωνισμό κατά 11,2 μονάδες στο σύνολο του κοινού.

Πρεμιέρα με πρωτιά, υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και μεγάλη απήχηση στο Twitter έκανε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου το βράδυ η μεγάλη παραγωγή του Mega «Μαύρο ρόδο».

Το πρώτο επεισόδιο της δραματικής σειράς του Mega, που αφηγείται τον απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, καθήλωσε σχεδόν ένα εκατομμύριο τηλεθεατές και κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης σημειώνοντας ποσοστό 25,9% στο σύνολο του κοινού, ενώ το υψηλότερό του ποσοστό 35,8% το κατέγραψε σε επιμέρους γυναικείο κοινό. Στη ζώνη μετάδοσής του, το «Μαύρο ρόδο» άφησε πίσω τον ανταγωνισμό κατά 11,2 μονάδες στο σύνολο του κοινού.

Στο δυναμικό κοινό 18-54 η σειρά σημείωσε ποσοστό 18,9%. Το θερμό ενδιαφέρον των τηλεθεατών αποτυπώθηκε και στο Twitter. Το hashtag #MavroRodo ανέβηκε στις πρώτες θέσεις των trends πριν ακόμα ξεκινήσει η μετάδοση της σειράς. Οι ερμηνείες των ηθοποιών, το καθηλωτικό σενάριο, η υποβλητική ατμόσφαιρα και η μουσική της σειράς απέσπασαν πολλά και μαζικά σχόλια, με το συνολικό αριθμό των tweets να ξεπερνά τα 10.000, ενώ η απήχηση των δημοσιεύσεων για τη σειρά στο Instagram έφτασε τα 4,5 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες.

Εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ