Τέμπη: “Η κοπέλα του τον τράβηξε” – Βγήκε από το νοσοκομείο ο 21χρονος Στέλιος που σώθηκε από το δεύτερο βαγόνι

Εξιτήριο πήρε σήμερα από το νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”, έπειτα από 29 ημέρες νοσηλείας, ο νεαρός φοιτητής που, τη στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη, βρισκόταν στο κυλικείο μαζί με τη σύντροφό του.

Ο 21χρονος Στέλιος Στρατέλος και η κοπέλα του ήταν οι δύο μοναδικοί διασωθέντες από το δεύτερο βαγόνι του μοιραίου Intercity 62, όπως είπε και ο πατέρας του, μιλώντας στην κάμερα του Alpha για τις δραματικές ώρες που πέρασε μέχρι να μιλήσει με το παιδί του.

“Ήμασταν τυχεροί, ήμασταν πολύ τυχεροί. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο… Λυπάμαι τους γονείς που έχασαν αγγελούδια τους. Με το παιδί μιλήσαμε δύο ώρες μετά τη σύγκρουση, γιατί δεν μπορούσαμε να τον βρούμε σε κανένα τηλέφωνο. Σίγουρα αυτή η εμπειρία είναι τρομακτική και εύχομαι να μην τη ζήσει κανένας” δήλωσε.

“Μέχρι να τον δούμε και να ακούσουμε σε πρώτη φάση τη φωνή του στον δρόμο και μετά να τον δούμε στο νοσοκομείο ήταν στιγμές πολύ δύσκολες. Παράλληλα μετά στο νοσοκομείο, συνεχίσαμε να έχουμε δύσκολη κατάσταση τουλάχιστον για μία εβδομάδα γιατί το παιδί είχε διασωληνωθεί και ακολουθήθηκε η θεραπεία που έπρεπε να ακολουθηθεί. Ήταν στο 6ο βαγόνι αλλά λόγω των καθυστερήσεων στα Παλαιοφάρσαλα, πήγαν στο εστιατόριο να φάνε κάτι μαζί με την κοπέλα του. Ήταν οι δύο μοναδικοί διασωθέντες του δεύτερου βαγονιού” πρόσθεσε ο πατέρας του.

Όπως εξομολογήθηκε ο πατέρας του νεαρού, για τις προσπάθειες να απεγκλωβιστούν από το μοιραίο βαγόνι, “η κοπέλα του τον τράβηξε, βρήκαν μία τρύπα και βγήκαν έξω για να σωθούν. Ήταν χωρίς παπούτσια και χωρίς ρούχα γιατί κάηκαν”.

Πηγή: thetoc.gr