Συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου: «Με έχουν απειλήσει – Προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι μου»

Μετά την είδηση πως οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση της αρπαγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου αφέθηκαν ελεύθεροι, η αστυνομία καλεί ακόμα δύο ακόμα άτομα για να παρουσιαστούν στον ανακριτή, καθώς το μυστήριο αρχίζει να ξεδιπλώνεται.

Μάλιστα, οι δύο νέοι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα», είναι στενά συγγενικά πρόσωπα του εγκεφάλου της δολοφονίας, που εκτίει ποινή φυλάκισης ισόβιας κάθειρξης. Πρόκειται για δύο αστυνομικούς, ο ένας εν ενεργεία και ο άλλος εν αποστρατεία, οι οποίοι φαίνονται ως συνεργοί.

Η Βαρβάρα Θεοδωράκη, η μητέρα του αδικοχαμένου Μάριου, έδωσε συνέντευξη στην ίδια εκπομπή, μιλώντας για τα όσα εκτυλίσσονται μετά την ελευθέρωση των υπόπτων για συμμετοχή στη δολοφονία του γιου της. «Η αλήθεια είναι ότι φτάσαμε στην αρχή του τέλους. Πολύ γρήγορα θα έχουμε εξελίξεις. Και θέλω να βρεθούν τα οστά του παιδιού μου, και ό,τι έχει απομείνει», ανέφερε αρχικά η ίδια.

«Θέλω να ευχαριστήσω την αστυνομία, η οποία αυτή τη φορά έδειξε ευαισθησία και συνεργάστηκε πολύ καλά, την ανάκριση και τη δικαιοσύνη. Τους παρακαλώ να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, να βρούμε που έχουν πετάξει το παιδί μου».

Όταν η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια αν έχει δεχθεί απειλές όλον αυτόν τον καιρό, η κ. Βαρβάρα απάντησε πως «έχω απειληθεί αλλά δεν τους δίνω σημασία, δεν τους φοβάμαι, πιστεύω στο Θεό. Απειλήθηκα 2-3 φορές, προσπάθησαν να με χτυπήσουν, να με σκοτώσουν αλλά ευτυχώς τους ξέφυγα και δεν πρόκειται να τους αφήσω να μου κάνουν κακό. Τον περασμένο μήνα έγιναν αυτά».

Εξιστορώντας τις απειλές που έχει δεχθεί, λέει χαρακτηριστικά πως «ήρθε ένα αυτοκίνητο και έπεσε μπροστά μου, μου έλεγαν διάφορα και έφυγα. Μετά ήρθε ένα μηχανάκι. Μετά ήρθε ένας κύριος να μπει μέσα στο σπίτι μου, τον έσπρωξα και έφυγα. Δεν πήγα να καταγγείλω τίποτα. Συζήτηση με το δικηγόρο μου και έχω πάρει τις προφυλάξεις μου».

Πηγή: newsbeast.gr