Συγκινεί η κοπέλα του 23χρονου φαντάρου που αυτοκτόνησε: Ποιος πήρε την ευτυχία μας;

Με μια συγκλονιστική ανάρτησή της, η κοπέλα του 23χρονου φαντάρου τον αποχαιρέτησε, στέλνοντας ένα μήνυμα συμπαράστασης σε «όσους δεν μπορούν να σταθούν δυνατοί για τον εαυτό τους».

Με ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων αποχαιρέτησε η Εβελίνα τον 23χρονο Κεφαλονίτη φαντάρο, Κυριάκο Ευαγγελάτο, ο οποίος οδηγήθηκε στην αυτοχειρία έπειτα από την αφόρητη ψυχολογική βία που βίωνε στο στρατό.

Το βίντεο δείχνει το νεαρό ζευγάρι στην παραλία Πετανοί, όπου είχαν περάσει μαζί τις ημέρες του καλοκαιριού.

Ιδιαίτερα συγκινητικό είναι το κείμενο που συνοδεύει την ανάρτησή της:

Ποιος ήταν αυτός που αφαίρεσε το χαμόγελό σου; Ποιος ήταν που αφαίρεσε το γέλιο σου; Ποιος ήταν που πήρε την ευτυχία μας; Ποιος ήταν που πλήγωσε ένα τόσο καλό́ πνεύμα, μια αληθινή ψυχή, ένα παιδί του Θεού; Δίχως λόγια προσπαθούμε να βρούμε δικαιοσύνη. Αυτό που συνέβη δεν μπορεί να δικαιολογηθεί́. Ένας χαρούμενος, ευγενικός, σεβαστικός, καλά μορφωμένος, στοργικός, εξυπηρετικός νεαρός άνδρας. Ένας άντρας που βελτιωνόταν πάντα, μεγάλωνε και διψούσε για μάθηση. Ήσουν τόσο δυνατός, αλλά η καρδιά σου τόσο ευγενική́ και αγνή́, για αυτό έβρισκες την ευτυχία σου στο να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους. Υπάρχει ένας πόνος στις καρδιές μας και δεν θα φύγει. Και οι καρδιές μας είναι πολλές, γιατί εισαι ένα από τα πολλά παιδιά, νέους, ενήλικες που υπέφεραν από τέτοια αδικία. Ίσως όλοι αυτοί να βρουν ειρήνη. Ίσως να είμαστε πιο δυνατοί μαζί για όσους δεν μπορούσαν να σταθούν δυνατοί́ για τον εαυτό́ τους. Ας βρούμε λύσεις, ας βρούμε τρόπους πρόληψης. Γιατί ο κόσμος πρέπει να είναι ένα καλύτερο μέρος. Να ξεκινάς με το μικρό, για να αλλάξει το μεγάλο.

«Ο Κυριάκος αντιμετώπισε φοβερό bullying»

Υπενθυμίζεται πως ο 23χρονος φαντάρος έδωσε τέλος στη ζωή του στην Κεφαλονιά, ρίχνοντας το αυτοκίνητό του στη θάλασσα.

Ο πατέρας του νεαρού, Μάκης Ευαγγελάτος, είχε δηλώσει, από την πρώτη στιγμή, πως ο γιος του «αντιμετώπισε φοβερές δυσκολίες και ένα φοβερό bullying».

Υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως ο Κυριάκος «είχε μανία καταδίωξης», ενώ περιέγραψε πως «είχε έρθει στο σπίτι με άδεια και φοβόταν ότι θα ‘ρθουν να τον περάσουν στρατοδικείο, επειδή είχε βγάλει φωτογραφία με πολυβόλο».

Πηγή: reader.gr