Στυγερή δολοφονία μοντέλου – Βρήκαν το ακρωτηριασμένο πτώμα της στο ψυγείο

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στο Χονγκ Κονγκ η στυγερή δολοφονία μιας 28χρονης γυναίκας, το πτώμα της οποίας βρέθηκε αποκεφαλισμένο και διαμελισμένο σε ψυγείο.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, η τοπική αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις για τον φόνο του νεαρού μοντέλου, που οι Αρχές πιστεύουν ότι είχε οικονομικές διαφορές με την οικογένεια του πρώην συζύγου της.

Πιο συγκεκριμένα, οι Αρχές έθεσαν αρχικά υπό κράτηση τους γονείς και τον αδελφό του πρώην συζύγου της Άμπι Τσόι, προτού τελικά εντοπίσουν και συλλάβουν και τον ίδιο τον πρώην άντρα της.

Η Άμπι Τσόι, που εργαζόταν ως μοντέλο και είχε πρόσφατα ποζάρει για το ψηφιακό εξώφυλλο του περιοδικού μόδας L’Officiel Monaco, αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη. Το τελευταίο πρόσωπο που την είχε δει ζωντανή ήταν ο αδελφός του πρώην συζύγου της, που εργαζόταν και ως σοφέρ της.

Την Παρασκευή, η αστυνομία ερεύνησε το σπίτι που είχε νοικιάσει πρόσφατα ο πρώην πεθερός του μοντέλου στο χωριό Λουνγκ Μέι Τσουέν και βρέθηκαν μπροστά σε μια φρικτή ανακάλυψη. Στο εσωτερικό του βρήκαν εξοπλισμό που παρέπεμπε σε σφαγείο, όπως μηχανή του κιμά, μπαλτάδες και ένα ηλεκτρικό πριόνι. Στο ψυγείο βρέθηκαν κομμάτια της σορού της Τσόι, τα οποία είχαν τοποθετηθεί μέσα σε σκεύη για σούπα.

Το γεγονός ότι, εκτός από τα παραπάνω, το σπίτι ήταν ουσιαστικά άδειο, χωρίς έπιπλα, κάνει τις Αρχές να πιστεύουν ότι το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο και ότι είχε νοικιαστεί προκειμένοι οι δολοφόνοι να ξεφορτωθούν τη σορό της 28χρονης.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας αποκάλυψε σήμερα ότι η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει ακόμα το κεφάλι της άτυχης γυναίκας, που πιστεύεται ότι είχε έρθει σε ρήξη με τους συλληφθέντες «για τον τρόπο που διαχειριζόταν τα χρήματά της».

«Πιστεύουμε ότι το θύμα και η οικογένεια του πρώην συζύγου της είχαν πολλές οικονομικές διαφωνίες, που αφορούσαν μεγάλα ποσά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος των τοπικών Αρχών.

Με πληροφορίες από Guardian, Daily Mail

Πηγή: protothema.gr