Σπύρος Μπιμπίλας: Νέα καταγγελία για γνωστό σεναριογράφο – «Διοργανώνει οντισιόν για ανύπαρκτες ταινίες» [Βίντεο]

Νέες καταγγελίες ερχονται στο φως της δημοσιότητας μετά το “τσουνάμι” καταγγελιών για ψυχολογική, λεκτική, σωματική βία όπως και για σεξουαλική παρενόχληση.

Μιλώντας την εκπομπή «Ευτυχείτε», ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, αποκάλυψε πως μια ομάδα γυναικών καταγγέλλει γνωστό σεναριογράφο ότι διοργανώνει οντισιόν για ανύπαρκτες ταινίες.

«Σήμερα συγκαλείται το πειθαρχικό. Είναι αρκετές οι περιπτώσεις και έφτασε σήμερα το πρωί ακόμα μία που δεν την περίμενα κιόλας. Έχουν φτάσει για περίπου 10 άτομα καταγγελίες συνολικά. Είναι από μία ομάδα κοριτσιών που καταγγέλλουν ένα γνωστό σεναριογράφο που είναι και σε θέσεις σε συμβούλια, ότι διοργάνωνε οντισιόν για ανύπαρκτες ταινίες» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τη φημολογία ότι η Λίνα Μενδώνη ζήτησε την παραίτηση του διευθυντή του Εθνικού θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, ο Σπύρος Μπιμπίλας ενημέρωσε ότι συνομίλησε με την υπουργό Πολιτισμού η οποία του τόνισε ότι δε μπορεί να στηριχτεί σε φημολογίες, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν επίσημες καταγγελίες για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Πηγή: topontiki.gr