Σωτήρης Καλυβάτσης: «Είχα ξαπλώσει στην πλώρη και αυτοχαϊδευόταν στο χέρι μου»

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε για το περιστατικό που βίωσε σε ταξίδι, όταν συνάντησε ένα κοπάδι δελφινιών.

Ο γνωστός ηθοποιός, Σωτήρης Καλυβάτσης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναϊδα Νέγκα, και μίλησε για τα επαγγελματικά και προσωπικά του. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ένα όμορφο περιστατικό που βίωσε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του με ιστιοπλοϊκό, όταν συνάντησε ένα κοπάδι δελφινιών.

«Μιλάω με τα δελφίνια, λέμε διάφορα πράγματα. Είχαμε φύγει από την Αλόννησο με έναν φίλο που δεν είναι πια στη ζωή, εκείνος με το δικό του σκάφος κι εγώ με το δικό μου, για να πάμε στα Ψαρά. Κάποια στιγμή τους βλέπω στο άλλο σκάφος και σηκώθηκαν, λέω δελφίνια. Μετά από λίγο ήρθαν και σε μένα τα δελφίνια, για λίγο χάθηκαν και μετά για τρεις ώρες ήταν στην πλώρη μου. Αντιλήφθηκαν ότι οι άλλοι ήταν παρέα κι εγώ ήμουν μόνος μου, το κατανόησα αυτό το πράγμα» ανέφερε ο ηθοποιός.

«Ξάπλωσα κι εγώ μπροστά στην πλώρη, άφησα το ένα μου χέρι κάτω και σταδιακά άρχισαν να βγαίνουν και αυτοχαϊδευόταν στο χέρι μου. Πολύ ωραία στιγμή και τα είπαμε… πολύ ωραία παρέα», είπε ο Σωτήρης Καλύβάτσης μιλώντας για την εμπειρία αυτή,

Πηγή: newsbomb.gr