Σοκαρισμένη η μητέρα της 22χρονης δοκίμου αστυνομικού: «Ξέρω τι παιδί έχω μεγαλώσει και το πιστεύω»

Για την 22χρονη κόρη της, που συνελήφθη στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην παλιά φοιτητική εστία στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου μίλησε η μητέρα της τονίζοντας πως την πιστεύει γιατί ξέρει τι παιδί έχει μεγαλώσει.

Η νεαρή δόκιμη αστυνομικός διατηρούσε σχέση με άτομο που φέρεται να εμπλέκεται στις έκνομες δραστηριότητες για τις οποίες έγινε η αστυνομική επιχείρηση.

Η μητέρα της κοπέλας μίλησε στην εκπομπή του Mega «LiveNews», φανερά συγκλονισμένη και τόνισε πως η κόρη της δεν έμενε στις εστίες.

«Έχω μεγαλώσει τα τρία αυτά παιδιά μόνη μου. Ήταν 5, 3,5 και 2 όταν έχασα τον άνδρα μου και προσπάθησα πολύ για να αναθρέψω τρία καλά παιδιά» τόνισε.

«Έμενε σπίτι μας, όπου ήλθαν οι αστυνομικοί, έλεγξαν και δεν βρήκαν τίποτα μεμπτό»

«Έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Το παιδί μου δεν έμενε στις εστίες έμενε σπίτι μας, όπου ήλθαν οι αστυνομικοί, έλεγξαν και δεν βρήκαν τίποτα μεμπτό. Τις επόμενες ημέρες η κόρη μου θα ορκιζόταν και τώρα δυστυχώς είναι όλα στον αέρα. Ξέρω τι παιδί έχω μεγαλώσει και το πιστεύω» σημείωσε η μητέρα της 22χρονης.

«Το παιδί ήθελε από μικρή να καταφέρει να μπει στην Αστυνομία, όπως ήταν και ο πατέρας της. Είχε περάσει πρόσφατα και σε δεύτερη πανεπιστημιακή σχολή, έπαιζε ποδόσφαιρο, είναι δραστήριο παιδί αλλά δεν πιστεύω ότι είχε τέτοιες εμπλοκές» είπε.

Πηγή: newsbeast.gr