Σαντορίνη: Το αεροπλάνο έφυγε χωρίς εκείνους – Περιπέτεια με το εισιτήριο που πλήρωσαν στα χέρια

Έφτασαν στο αεροδρόμιο και έβγαλαν εισιτήριο. Τη συνέχεια είναι πολύ δύσκολο να την ξεχάσουν…

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν το διήμερο (06-07 Απριλίου 2019) σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά δέκα αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Σε βάρος τους σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα συνελήφθησαν: Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαντορίνης, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας από 19 έως 38 ετών, οι οποίοι μετέβησαν στον Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών δελτίων ταυτότητας, άδειας διαμονής και διαβατηρίου, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και την Αυστρία.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, έξι αλλοδαποί ηλικίας από 20 έως 28 ετών, οι οποίοι μετέβησαν στον Αερολιμένα Ρόδου και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών – κλεμμένου δελτίων ταυτότητας και άδειας διαμονής, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και τη Γερμανία. Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

Πηγή: newsit.gr