Ραγίζει καρδιές η πασίγνωστη τραγουδίστρια που έγινε μοναχή μετά τον χαμό της 18χρονης κόρης της: Σπάραζα “Θεούλη μου, το παιδάκι μου”

Την ώρα που σκοτώθηκε η κόρη μου κοιμόμουν και είδα ένα όνειρο ότι είχε ανοίξει ο ουρανός και έπεσε ο Σταυρός του Χριστού στο μέτωπο μου…

Αποκλειστικά στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στη Ζήνα Κουτσελίνη, άνοιξε την καρδιά της η μοναχή Θεονύμφη, κατά κόσμον Μαίρη Αλεξοπούλου και άνοιξε την πόρτα του Ιερού Ησυχαστήριου Παναγίας Θεονύμφης στο Κορωπί το οποίο έχει αφιερώσει στην Κοίμηση της Θεοτόκου και τον Θεό.

Aπό τα φώτα και τις πίστες της δεκαετίας του 60′-70′ όπου μεσουράνησε τόσο με το ταλέντο όσο και με την ομορφιά της, η 42χρονη -τότε- Μαίρη Αλεξοπούλου είδε μέσα σε μία στιγμή τη ζωή της να διαλύεται, να κόβεται στα δύο μετά τον χαμό της 18χρονης κόρης της σε τροχαίο.

Ο Θεός έγινε η μόνη της παρηγοριά. Πολύ γρήγορα πήρε την απόφαση να γίνει μοναχή και η βίλα της να γίνει το δικό της προσκύνημα στον Θεό.

“Την ώρα που σκοτώθηκε η κόρη μου κοιμόμουν και είδα ένα όνειρο ότι είχε ανοίξει ο ουρανός και έπεσε ο Σταυρός του Χριστού στο μέτωπο μου…Θεέ μου πως έζησα εκείνη την ημέρα;” εξομολογείται η σεβάσμια γερόντισσα.

Δείτε την συγκλονιστική κατάθεση ψυχής της

Πηγή: zinapost.gr