Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor μετά την αποκάλυψη για το κινητό: «Κι άλλη παίκτρια μαζί με την Ασημίνα, πιθανές αποχωρήσεις

Μεγάλες ανατροπές αναμένονται στο Survivor All Star έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις και το κινητό με το οποίο είδαν να έχει η Ασημίνα.

«Φωτιές» άναψε στο συμβούλιο του Survivor All Star ο Νίκος Μπάρτζης, μετά την αποκάλυψη που είδαμε ότι έκανε στο trailer του αποψινού επεισοδίου. Ο παίκτης των Διάσημων αποκάλυψε ότι «έπιασε» με κινητό την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο δάσος με κινητό.

Αυτό προκάλεσε την έκπληξη και τις έντονες αντιδράσεις των Μαχητών και πολλοί από αυτούς έσπευσαν να αποχωρήσουν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Τα τελευταία γεγονότα είναι πιθανό να φέρουν μεγάλες ανατροπές, καθώς όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» της Φαίης Σκορδά δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποχωρήσεις.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης, η Ασημίνα δεν ήταν μόνη της στη ζούγκλα, αλλά μαζί με μία συμπαίκριά της, όπως είχε γνωστό πριν από μερικές ώρες. Ο Νίκος Μπάρτζης φέρεται να τις είδε και στη συνέχεια το αποκάλυψε πυροδοτώντας «βόμβα» στο συμβούλιο. Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, μένει να δούμε στο βραδινό επεισόδιο αν η Ασημίνα θα αποδεχθεί τις κατηγορίες ή αν η παραγωγή έχει ως αποδεικτικό στοιχείο κάποιο πλάνο.

Σε περίπτωση που αποδειχθούν τα λεγόμενα του Μπάρτζη, ενδιαφέρον παρουσιάζει ποια θα είναι η ποινή για τις δύο παίκτριες και πως εξελιχθεί το Survivor All Star.

Πηγή: gazzetta.gr