Ράδιο Αρβύλα: Η 30χρονη τηλεφώνησε στον Κανάκη – «Μας συγκλόνισε η σεμνότητά της»

Η επικοινωνία των «Ράδιο Αρβύλα» με την 30χρονη. Όσα έγραψε ο Αντώνης Κανάκης

Ο Αντώνης Κανάκης επικοινώνησε με την 30χρονη κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και εξέφρασε την συμπαράσταση του προς το πρόσωπο της.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η κοπέλα τηλεφώνησε στον παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα», ενώ ο ίδιος με ανάρτηση που έκανε στο Facebook αναφέρθηκε στο γεγονός.

Μάλιστα, εξύμνησε τον χαρακτήρα της καταγγέλουσας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως έφτασε η 30χρονη στο σημείο «να ζητήσει συγγνώμη».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη:

«Επικοινωνήσαμε εχθές με τη γυναίκα που υπέστη και ακόμα υπομένει, τη χυδαία κακοποίηση.

Μας συγκλόνισε η σεμνότητα της και ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ.

Έφτασε στο σημείο να μας ζητήσει συγγνώμη για τη δύσκολη θέση που έχουμε έρθει εμείς.

Τέτοια είναι η σπάνια ποιότητά της.

Ο Χρήστος έγραψε ένα πολύ ουσιαστικό κείμενο και από αυτό, το μόνο που θέλω να επαναλάβω είναι το ότι, αν τυχόν μέχρι εχθές ήταν μόνη της σε όλο αυτό, πλέον δεν είναι.

Είμαστε δίπλα της με όλους τους τρόπους.

Δεν μπορώ παράλληλα να μην σας εκφράσω, πόσο μας έχετε συγκινήσει με όλα τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που μας στέλνετε. Αυτήν την αγκαλιά που μας προσφέρετε, την έχουμε τόσο πολύ ανάγκη ως άνθρωποι αυτή τη στιγμή και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά.

Η λύπη μας για όλο αυτό που και εσείς βιώνετε, για το ότι η δουλειά μας και η εκπομπή μας έγιναν το όχημα για μπει αυτός ο άνθρωπος στο σπίτι σας, να τον αγαπήσετε εσείς και τα παιδιά σας, δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια».

Πηγή: ieidiseis.gr