Πρώην σωματοφύλακας του Σβαρτσενέγκερ και πρωταγωνιστής σειράς του Netflix πολεμάει στο Ισραήλ (Βίντεο)

Ο Ισραηλινός ηθοποιός Λίορ Ραζ, που στο παρελθόν ήταν σωματοφύλακας του Σβαρτσενέγκερ και πλέον πρωταγωνιστεί στη σειρά Fauda του Netflix, βρέθηκε στη πρώτη γραμμή της μάχης για λογαριασμό του Ισραήλ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 51χρονος δημοσίευσε βίντεο στη πλατφόρμα Χ και μαζί με άλλους κρύβονται πίσω από ένα τοίχο, τη στιγμή που εκτοξεύονται πύραυλοι της Χαμάς.

«Συνοδευόμενος από τον Yohanan Plesner και τον Avi Issacharoff, κατευθύνθηκα προς τα νότια για να συμμετάσχω με τους εκατοντάδες γενναίους “αδελφούς στα όπλα” εθελοντές που εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν τον πληθυσμό στο νότιο Ισραήλ. Μας έστειλαν στη βομβαρδισμένη πόλη Σντερότ για να φυγαδεύσουμε δύο οικογένειες», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης.

Σύμφωνα με το israel21c.org, ο Λίορ Ραζ έχει υπηρετήσει στο στρατό του Ισραήλ και θεωρείται βετεράνος, με αποτέλεσμα όταν πήγε στις ΗΠΑ για να γίνει ηθοποιός, να καταλήξει να εργάζεται ως σωματοφύλακας του Σβαρτσενέγκερ.

Εντούτοις, έχει γυρίσει και πρωταγωνιστήσει στη σειρά Fauda που αφορά τις συντάξεις του Ισραήλ με την Παλαιστίνη, ενώ θεωρείται διάσημος στη χώρα του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lior Raz (@liorraz)

Πηγή: newsbeast.gr