Πόσο μοιάζουν; Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η σπάνια φωτογραφία με την μητέρα της και την αδελφή της

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε μια φωτογραφία, όπου ποζάρει μαζί με τη μητέρας της, Παναγιώτα, και την αδερφή της, Μαίρη.

Η παρουσιάστρια του Alpha έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα και έδωσε τις ευχές της:

“Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες. Σε μια τέτοια ευαίσθητη και διαφορετική περίοδο η σκέψη μας είναι με τις γυναίκες που έχουν ανάγκη τη στήριξη μας. Τις κακοποιημένες που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν ανοιχτά για την κακοποίηση αλλά και εκείνες που υφίστανται μία τέτοια συμπεριφορά που ακόμα δεν την έχουν καταγγείλει. Τις γυναίκες που πενθούν τα παιδιά τους μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους βρήκε και καλούνται να διαχειριστούν μια τέτοια απώλεια. Εκείνες που παραμελημένες δε ζουν ευτυχισμένα και απλά επιβιώνουν, αυτές που ξενυχτούν στο προσκεφάλι ενός αγαπημένου με αυταπάρνηση δίχως να παραπονιούνται αλλά κι εκείνες που θυσιάζουν τα όνειρα τους για να δώσουν χώρο και χρόνο στους άλλους να πραγματοποιήσουν τα δικά τους”.

“Ας στηρίξουμε μία την άλλη και όλες μαζί ας δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία είμαι με δύο από τις πιο αγαπημένες γυναίκες της ζωής μου. Την μητέρα μου και την αδελφή μου”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Πηγή: thetoc.gr