Πήλιο: Σκύλος έγινε παρανυφάκι σε γάμο – Ο γαμπρός, η νύφη και η φωτογραφία που γίνεται viral

Ένας σκύλος κέντρισε τα περισσότερα βλέμματα σε γάμο που έγινε στο Πήλιο. Το ζευγάρι δεν τον αποχωρίστηκε ούτε στην πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής του…

Ο σκύλος ντύθηκε με τη βοήθεια των αφεντικών του παρανυφάκι και έγινε ένας από τους πρωταγωνιστές στον γάμο που έγινε στο Πήλιο. Γαμπρός και νύφη σε πελάγη ευτυχίας, με το ζώο να παίρνει μέρος στην πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής τους. Έγινε προσπάθεια να συνδυαστεί η ενδυμασία του, με το νυφικό και το τελικό αποτέλεσμα γίνεται viral. Η εικόνα ταξιδεύει στο διαδίκτυο και τα σχόλια των χρηστών, διαδέχονται το ένα το άλλο.

Αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου, αλλά δεν ήταν μόνοι! Ο λόγος για ένα ζευγάρι από τον Βόλο που παντρεύτηκε χθες Τρίτη σε Ιερό Ναό της Βυζίτσας Πηλίου, έχοντας στο πλευρό τους, τον αγαπημένο σκύλο ως παράνυφο!

Ένα κατοικίδιο ζώο παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή ενός ζευγαριού. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όλο και περισσότερα ζευγάρια να συμπεριλαμβάνουν στους γάμους τους, εκτός από την οικογένεια, τους φίλους και τους τετράποδους συντρόφους τους.

Μάλιστα, ο εν λόγω σκύλος φορούσε και το δικό του λευκό φόρεμα, συνδυάζοντας το ρούχο του με το νυφικό! Δείτε την εικόνα του thenewspaper.gr…

Πηγή: newsit.gr