Παύλος Χαϊκάλης: Είμαι θύμα πολιτικών παιχνιδιών – Θέλουν να με εξοντώσουν

Τα χαρτιά του άνοιξε ο Παύλος Χαϊκάλης για τις καταγγελίες σε βάρος του στο πλαίσιο του κινήματος «MeToo».

Ο Παύλος Χαϊκάλης υποστηρίζει ότι είναι θύμα πολιτικών κύκλων που σχεδιάζουν να τον εξοντώσουν καλλιτεχνικά και φυσικά!

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην βουλευτής μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» δίνει τη δική του εξήγηση για τον σάλο που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό γύρω από το όνομά του.

Ο Παύλος Χαϊκάλης δηλώνει θύμα πολιτικής συμπαιγνίας, ως αντίποινα για το γεγονός ότι – όπως λέει – «έριξε μία Κυβέρνηση», ενώ για την υπόθεσή του, αποκαλύπτει ότι έχει υποβάλλει μηνύσεις σε γυναίκες που τον κατήγγειλαν για σεξουαλική παρενόχληση.

Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα:

-Κύριε Χαϊκάλη, που αποδίδετε όλη αυτή τη μετωπική επίθεση που δέχεστε;

«Εγώ πληρώνω πολιτικά παιχνίδια! Και το λέω, γιατί μην ξεχνάτε ότι έχω ρίξει μια Κυβέρνηση, γιατί έχω μια φωνή που έχει εναντιωθεί σε πράξεις εξουσίας που έγιναν εις βάρος ενός ολόκληρου κόσμου και που επιπλέον έχουν παιχτεί πολλά παραπολιτικά παιχνίδια με στόχο εμένα. Έτσι, όπως και να το κάνουμε, είχα γίνει δυσάρεστος για κάποιους. Η κατάσταση που επικρατεί σήμερα δεν έχει λογική: Άλλα λες, άλλα καταλαβαίνουνε, άλλα γράφουνε, βομβαρδίζομαι συνέχεια από τα ΜΜΕ, συν όλα τα social media κ.ά. χωρίς να μπορώ να πω αυτά που θέλω να πω. Πας να πεις μια κουβέντα και παρερμηνεύεται, αυτομάτως λοιπόν όλο αυτό το πράγμα οδηγεί σε ένα αδιέξοδο».

-Θεωρείτε, ότι καταστρώθηκε λοιπόν από πολιτικούς κύκλους, ένα σχέδιο εξόντωσής σας;

«Ναι, μιλάμε για ένα σχέδιο και καλλιτεχνικής και φυσικής εξόντωσης μου! Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το σκεπτικό κάποιων ανθρώπων πάνω σε αυτό το θέμα. Πώς γίνεται ο καταγγέλλων να έχει a priori δίκιο; Όχι, δεν έχει a priori δίκιο! Ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Εντάξει, υπάρχει ένα κοινό και κάποια Media που θέλουν να παρερμηνεύουν πράγματα. Εντάξει, δικαίωμά τους. Τι να κάνουμε;»

-Νιώθετε αδικημένος από τα ΜΜΕ;

«Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς, από ποια δημοσιογραφική δεοντολογία εκπορεύεται αυτή η τακτική, να κτυπούν κάποιον επί ενάμιση μήνα και ειδικά τον Χαϊκάλη, επειδή πάει να δουλέψει; Κατηγορούμαι για κάτι; Είμαι εγκληματίας; Ακόμα και αν είχα κάνει φυλακή και είχα αποφυλακισθεί, δεν θα μπορούσα να δουλέψω για να ζήσω; Ένας άνθρωπος που ζητάει αποκατάσταση της ζωής του μετά από φυλακή, μπορεί να δουλέψει. Εγώ γιατί όχι; Γιατί τέτοιο μένος; Γιατί τέτοιο μίσος, να μην επιστρέψω στο θέατρο;».

Παράλληλα, αν και επαναλαμβάνει το οριστικό του αντίο στο θέατρο, αφήνει για πρώτη φορά, μέσω της «Π», μία χαραμάδα για την επιστροφή του:

Θα αναθεωρούσε την απόφασή του για αποχώρηση, μόνον εφόσον δεχόταν κάποια πρόταση για να παίξει σε παράσταση στην Πάτρα, την πόλη όπου γεννήθηκε.

Τέλος, ο Παύλος Χαϊκάλης αποκαλύπτει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, που θα έχει σχέση με την αστρολογία και θα εστιάζει στη βοήθεια των γυναικών, που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν.

Πηγή: newsit.gr