Ώρες αγωνίας για την 8χρονη που «έφαγε» αδέσποτη σφαίρα: Ποια είναι η κατάσταση της

Ώρες αγωνίας για ένα 8χρονο κορίτσι και την οικογένειά του, όταν πριν δύο ημέρες η ζωή τους άλλαξε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, ενώ έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά στην αυλή του σπιτιού της, η μικρή Αλεξία «έφαγε» αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι. Τότε το παιδί έπεσε αναίσθητο στο έδαφος, μπροστά στα μάτια των γονιών του.

Η εκπομπή «Μαζί σου» ταξίδεψε στις Θεσπιές όπου συνέβη το άτυχο συμβάν και ο δημοσιογράφος μετέφερε όλο το ρεπορτάζ: «Ενώ έχουν περάσει δύο ημέρες, συνεχίζει να υπάρχει κλιμάκιο της ασφάλειας στο σπίτι που κάνει έρευνες στον χώρο για να εντοπίσει κάποιο στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στον άνθρωπο, ο οποίος πυροβόλησε εκείνη την μέρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αστυνομία επικεντρώνεται περισσότερο στα σπίτια που βλέπετε στο βάθος. Ακόμη έχει πάρει καταθέσεις από τους ανθρώπους που διασκέδαζαν εκείνη την ημέρα. Όλοι τους δηλώνουν στεναχωρημένοι για το περιστατικό αυτό, ενώ παραδέχτηκαν κάποιοι από το διπλανό χωριό ότι πυροβολούσαν στον αέρα με κυνηγητικές καραμπίνες».

Όσον αφορά την κατάσταση υγείας της 8χρονης, παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη. Νοσηλεύεται σε καταστολή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένη και με μηχανική υποστήριξη αναπνοής. Φυσικά οι γονείς της είναι συνεχώς στο πλευρό της.

Ο πατέρας της μάλιστα προσεύχεται συνεχώς για να πάνε όλα καλά.

Πηγή: tlife.gr