Οδυσσέας Σταμούλης για Μυριέλλα Κουρεντή: «Άλλη κουβέντα αυτή»

Όσα είπε με νόημα ο Οδυσσέας Σταμούλης για την συνάδελφο του.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης παραχώρησε συνέντευξη στον Πάνο Παπαδόπουλο και την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα το πρωινό της Πέμπτης στο OPEN. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε θεατρικά με την Μυριέλλα Κουρεντή πριν εκείνη αποχωρήσει από την παράσταση για να βρεθεί στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Οδυσσέας Σταμούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Μυριέλλα Κουρεντή δεν ήταν να είναι στην παράσταση μας. Ήταν και αποχώρησε. Τι να πω τώρα… Ο καθένας σταθμίζει με κάποιο τρόπο τις ανάγκες του και κάνει αυτό που κάνει. Εννοείται πως εγώ δεν θα το έκανα ποτέ».

«Δεν ήξερα τίποτα για την αποχώρηση της από παλιότερα, δεν είμαι ούτε σκηνοθέτης ούτε παραγωγός στη συγκεκριμένη δουλειά. Όταν το έκανε, εν πάσει περιπτώσει, το είπε νωρίτερα… Δεν το είπε την Κυριακή και έφυγε την Δευτέρα».

«Όταν ωστόσο ο ρεπόρτερ ρώτησε για… «κρέμασμα» από πλευράς της ηθοποιού, ο Οδυσσέας Σταμούλης αποκρίθηκε πως «το κρέμασμα, αγαπητέ μου φίλε, δεν έχει σχέση μόνο αν φύγεις και μου φέρεις αντικαταστάτη. Η δουλειά αυτή έχει χημεία και ισορροπίες. Άλλη κουβέντα αυτή. Την έχω δει στο Survivor και αυτό που έχω να πω είναι ότι βλέπω το ίδιο κορίτσι με πείσμα, αποφασιστικότητα, θέληση που έβλεπα στο καμαρίνι. Είναι ένα κορίτσι που θα προσπαθήσει πολύ για να πετύχει τον στόχο του»

Πηγή: zappit.gr