Ο Τζώρτζης Μονογυιός «ήταν πολύ χαρούμενος» μόλις παρέλαβε την μοιραία Ferrari λίγο πριν το τροχαίο, λέει φίλος του

«Έπαθα σοκ γιατί το τροχαίο έγινε ακριβώς κάτω από το σπίτι μου» λέει φίλος του επιχειρηματία που τον είδε λίγο πριν το δυστύχημα – «Βγήκα έξω και είδα το αμάξι κομμάτια»

Ο Τζώρτζης Μονογυιός «ήταν πολύ χαρούμενος» μόλις παρέλαβε την καινούρια Ferrari, με την οποία στη συνέχεια βρήκε τραγικό θάνατο, λέει ο έμπορος αυτοκινήτων και φίλος του επιχειρηματία Γιώργος Γερολυμάτος, που περιγράφει την τελευταία τους συνάντηση, λίγο πριν το τροχαίο δυστύχημα.

«Είδα τον Τζώρτζη έξω από το Ασκληπιείο με την καινούρια Ferrari. Εγώ πήγαινα Ανάβυσσο, αυτός μόλις το είχε παραλάβει. Ήταν πολύ χαρούμενος. Το αυτοκίνητο το είχα δει από τον Άλιμο που το έφερναν. Έπαθα σοκ γιατί το τροχαίο έγινε ακριβώς κάτω από το σπίτι μου. Βγήκα έξω και είδα το αμάξι κομμάτια», λέει ο κ. Γερολυμάτος.

Σκοτώθηκε σε λιγότερο από 2 χιλιόμετρα από την αντιπροσωπεία που παρέλαβε τη Ferrari

Σε λιγότερο από 2 χιλιόμετρα από την αντιπροσωπεία που παρέλαβε την κόκκινη Ferrari 488 Pista με τις γερμανικές πινακίδες, σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό.

Στην κατάθεση που έδωσε στην Τροχαία Ελληνικού ένας από τους δυο φίλους του που ακολουθούσαν το super car και αποκαλύπτει το protothema, προκύπτουν συγκλονιστικές λεπτομέρειες για όλη τη δραματική διαδρομή.

Ολη η κατάθεση έχει ως εξής:

«Είμαι φίλος του (σ.σ αναφέρει το όνομα του στενού φίλου του Μονογυιού) και μεταβήκαμε μαζί με τον Μονογυιού Γεώργιο, περί τις 20:15 μαζί στην περιοχή κοντά στο Ασκληπιείο Βούλας για να παραλάβει ο Μονογυιός ένα αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες. Και ξεκινήσαμε προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να σταθμεύσει εκεί. Στη λεωφόρο Ποσειδώνος κινούνταν μπροστά ο Μονογυιος, πίσω η Porsche και πιο πίσω εγώ.Ήταν αυτοκίνητο μάρκας Porsche Cayenne χρώματος λευκού ιδιοκτησίας του Μονογυιού Γεωργίου το οποίο είχε αι αυτό γερμανικές πινακίδες. Κινούμασταν με ταχύτητα περίπου 80 χιλιόμετρα καθώς είχε φυσιολογική κυκλοφορία και δεν ήταν κενός ο δρόμος. Ο Μονογυιός πήρε τη δεξια στροφή στο ύψος της λεωφόρου Βουλιαγμένης και αστη συνέχεια την πήρε ο (σ.σ αναφέρεται στο όνομα του οδηγού της Porsche Cayenne). Και όταν πήρα και εγώ αυτή τη στροφή είδα τον Σπ… να σταθμεύει και το αυτοκίνητο του Μονογυιού στη νησιδα μετά τη λεωφόρο Βάρης να έχει πέσει σε εγώ πήγα προς το αυτοκίνητο. Πήγα να ανοίξω την πόρτα του Μονογυιού και αυτό δεν άνοιγε. Ο Σπ… έβγαλε την Αθηνά και μετά με βοήθησε και βγάλαμε τον Μονογυιο από τη θέση του οδηγού ενώ το όχημα ειχε αρχίσει να πιάνει φωτιά. Τον βγάλαμε έξω και εκείνος δεν αντιδρούσε καθόλου και ειχε εγκαύματα σε αρκετά σημεία του σώματος του. Αλλοι διερχόμενοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και το 100 και το όχημα κάηκε όλο».

Με την κατάθεση αυτή γίνεται αντιληπτό ότι η κραυγή «αδερφέ μου!» στο συγκλονιστικό βίντεο που δημοσιεύουμε, προέρχεται από τους φίλους του Τζώρτζη.

Πηγή: protothema.gr