Ο Πέτρος Φιλιππίδης ζητά να μην «τηλεδικαστεί» χωρίς να υπάρχει κάποια καταγγελία εις βάρος του μέχρι στιγμής

Χωρίς να έχει υπάρξει κάποια καταγγελία εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, ο ηθοποιός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου, στην οποία ζητά να μην τηλεδικαστεί.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Με λύπη παρατηρώ ότι τα τελευταία 24ωρα στήνονται ιδιότυπες τηλεδίκες. Αρνούμαι να κατακρεουργηθώ σε τηλεοπτικά παράθυρα, όπου ο κάθε ομιλών θα εκφέρει μια άποψη χωρίς να είναι σε θέση να διασταυρώσει προηγουμένως την όποια αναφορά σε αρμόδια αρχή, με αποτέλεσμα τη σπίλωση του ονόματός μου και της προσωπικότητάς μου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ακολουθείται ένα modus operandi ομαδοποίησης περιπτώσεων με διαφορετικό αντικείμενο, χρόνο και πρόσωπα, με κοινό σημείο αναφοράς τη στοχευμένη απόδοση κατηγορίας. Σέβομαι οποιονδήποτε επιθυμεί να καταγγείλει μια συμπεριφορά, αλλά η Πολιτεία έχει θεσπίσει μια συγκεκριμένη διαδικασία για κάθε καταγγελία, και σίγουρα αυτή δεν είναι μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, ιστοσελίδων μέσων κοινωνικής δικτύωσης» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Φιλιππίδης.

«Ξέρετε ποιος είμαι τα τελευταία 35 χρόνια. Ας μην καταδικάσουμε συλλήβδην όλο το θέατρο. Παρακαλώ θερμώς να σεβαστείτε τη σύζυγό μου και το παιδί μας, καθώς με τηλεδικαστήρια δεν αποκαλύπτεται η αλήθεια, αλλά προοικονομείται υπαιτιότητα χωρίς νόμιμο έρεισμα. Για όποιον δεν σεβαστεί αυτήν την ειλικρινή και αυθόρμητη τοποθέτησή μου, επιφυλάσσομαι ρητώς παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός μου» καταλήγει.

Αναστασοπούλου – Καφετζόπουλος

Λίγα λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής του Πέτρου Φιλιππίδη, η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μια ανάρτηση στα social media που συζητήθηκε.
«Είσαι πιο ισχυρή από ό, τι γνωρίζεις και φοβούνται τη μέρα που θα το ανακαλύψεις», έγραψε.

Ακολούθησε ακόμα μία ανάρτηση με υπονοούμενα από τον Αντώνη Καφετζόπουλο. Ο ηθοποιός έγραψε στο Instagram: «Υπάρχει αυτογκόλ από τα αποδυτήρια ή έγω δεν το είχα ξανακούσει;».

Πηγή: mixanitouxronou.gr