Ο Γεωργιάδης συνδέει τη θαλαμηγό με τις παροχές Τσίπρα: Αν δεν είχαν διαρρεύσει οι φωτογραφίες από το κότερο, ο Τσίπρας δεν θα ανακοίνωνε

Την εκτίμηση ότι αν δεν είχαν διαρρεύσει οι φωτογραφίες του Τσίπρα από τις διακοπές του στο κότερο της κυρίας Παναγοπούλου, ενδεχομένως ο πρωθυπουργός να μην είχε παρουσιάσει τα θετικά μέτρα προχώρησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1. Όπως τόνισε επίσης, ο πρωθυπουργός εξήγγειλε τα μέτρα για να αλλάξει την πολιτική ατζέντα.

Όπως συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης, είναι εξαιρετικά ευχάριστο ότι ο κ. Τσίπρας μετά από 4,5 χρόνια στην εξουσία κατάλαβε το λάθος του και επανέφερε τον ΦΠΑ στην εστίαση εκεί όπου τον είχε παραλάβει από την κυβέρνηση Σαμαρά. «Βέβαια αφού κατάλαβε το λάθος του, θα πρέπει να επιστρέψει και τα χρήματα που πλήρωσαν οι Έλληνες αυτά τα χρόνια», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Το ίδιο ισχύει και για την εισφορά αλληλεγγύης, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ ερωτηθείς αν η ΝΔ θα ψηφίσει τα μέτρα, απάντησε ότι η ΝΔ δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ που καταψήφιζε ακόμα και τα θετικά μέτρα και θα τα υπερψηφίσει.

Επίσης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, παρατήρησε ότι δεν μπορεί να καταλάβει πως είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός να πανηγυρίζει, από τη στιγμή που με τα μέτρα που ανακοίνωσε, απλά επαναφέρει ορισμένα πράγματα από εκεί όπου τα είχε παραλάβει από την κυβέρνηση Σαμαρά.

Σε ότι αφορά το θέμα με τις διακοπές του Πρωθυπουργού στο σκάφος της κυρίας Παναγοπούλου, επανέλαβε ότι είναι παράνομες καθώς του έγινε παραχώρηση και ότι άλλα πολιτικά πρόσωπα έχουν παραιτηθεί για μικρότερα σκάνδαλα από αυτό.

Πηγή: athensvoice.gr