Ο Χάρης Βαρθακούρης «καρφώνει» δίχως αναισθητικό τη Νάταλι Κάκκαβα

H νικήτρια του πρώτου Big Brother στάθηκε η αφορμή για να θυμηθούμε πως ο Χάρης Βαρθακούρης και η Νάταλι Κάκκαβα δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις!

Ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε στο τιμόνι της παρουσίασης του Big Brother την πρώτη σεζόν, ενώ η Νάταλι Κάκκαβα στο τιμόνι του ριάλιτι την δεύτερη. Σήμερα, ωστόσο, ο Μεγάλος Αδελφός αποτελεί μακρινό για τον πρώτο και κοντινό για την δεύτερη τηλεοπτικό παρελθόν.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στον αέρα του Alpha, όμως, στάθηκαν ικανές για να μας θυμίσουν την όχι και τόσο καλή σχέση του γνωστού τραγουδιστή και της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ.

«Ένας λόγος που τσακώθηκα με τον ΣΚΑΙ, ήταν ότι μου αφαιρούσαν τον λόγο κι έσβηναν κείμενα που εγώ έπρεπε να μιλήσω. Υπήρχε το μότο μην χτυπήσεις την πρωταγωνίστριά μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, λίγες ώρες αργότερα, η Νάταλι Κάκκαβα επέλεξε να εκφράσει τη δική της άποψη για τη νικήτρια του πρώτου Big Brother.

«Επειδή πολλά ακούω το τελευταίο διάστημα θα πω πως η Άννα Μαρία Ψυχαράκη που είχα τη χαρά να τη συναντήσω από κοντά είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα που είτε μας αρέσει είτε όχι είναι παρουσία που έχει τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Και κάνει και τηλεθέαση. Να τα λέμε κι αυτά» έγραψε χαρακτηριστικά η όμορφη παρουσιάστρια. Κάτι που βέβαια δεν άρεσε και πολύ στον Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος και το βρήκε σαν αφορμή για να την… «καρφώσει» δίχως αναισθητικό!

Επίσης κάποιοι φέτος είχαν δύο εκπομπές χάρη στην Άννα Μαρία, να τα λέμε και αυτά…» υπογράμμισε με νόημα ο τραγουδιστής σε ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: zappit.gr