Ο Αλέξης Κούγιας έφυγε έξαλλος μετά από ερώτηση δημοσιογράφου – «Μην είστε ανάγωγη!»

“Μην ταπεινώνετε τη συζήτησή μας. Σας παρακαλώ μην είστε ανάγωγη! Χάρηκα που σας είδα”, είπε φεύγοντας ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας ,κατά τη διάρκεια δηλώσεων του στους δημοσιογράφους, εκνευρίστηκε μετά από ερώτηση για το εάν δέχεται απειλές η οικογένεια του και αποχώρησε έξαλλος. Νωρίτερα, είχε παραλάβει από το γραφείο της ανακρίτριας, αντίγραφα της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη».

«Μόλις παρέλαβα τα αντίγραφα της δικογραφίας και έχω ήδη δοκιμάσει μια έκπληξη. Πρόκειται για μια δικογραφία τηλεγράφημα με ελάχιστα στοιχεία, δεν τα έχω διαβάσει. Περίμενα να έχω στα χέρια μου μια δικογραφία γεμάτη από στοιχεία, καταθέσεις, μαρτύρων, θυμάτων. Πραγματικά είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για μένα γιατί αυτά που άκουγα αυτές τις ημέρες περί υπάρξεως μαρτύρων, είναι μόνο φήμη.

Θέλω να σας πω ότι με πολύ περίσκεψη απέναντι σε ό,τι σημαίνει η προσωπική μου καριέρα αυτά τα πενήντα χρόνια και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό που παρακολουθεί αυτήν την υπόθεση, θέλω να σας πω ότι μόλις διαβάσω τη δικογραφία με δημόσια δήλωση μου θα τοποθετηθώ εάν θα αναλάβω επίσημα την υπεράσπιση αυτού του μέχρι λίγες ημέρες διακεκριμένου σκηνοθέτη, κορυφαίου ηθοποιού και καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Μην ταπεινώνετε τη συζήτησή μας. Θα σας παρακαλέσω να με αφήσετε να τοποθετηθώ. Σας παρακαλώ μην είστε ανάγωγη! Σας παρακαλώ πολύ μην είστε ανάγωγη αν θέλετε να συνεχίσουμε τη συζήτηση. Χάρηκα που σας είδα», είπε ο Αλέξης Κούγιας και αποχώρησε.

Πηγή: zappit.gr