Μεθυσμένος χάθηκε και συμμετείχε στις έρευνες διάσωσης ψάχνοντας τον… εαυτό του (Εικόνες-Βίντεο)

Απίστευτο κι όμως πραγματικό είναι το συγκεκριμένο περιστατικό, όπου μεθυσμένος άνδρας, για ώρες βοηθούσε σε έρευνες διάσωσης, ψάχνοντας τον… εαυτό του.

Ο λόγος για τον 50χρονο Beyhan Mutlu, από το Ινεγκιόλ στη βορειοδυτική επαρχία της Προύσας, ο οποίος λόγω του ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ με τους φίλους του, αντί να γυρίσει στο σπίτι του, χάθηκε και άρχισε να περιφέρεται σε δάσος της περιοχής.

Η γυναίκα του δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του και ούσα ανήσυχη, ειδοποίησε τις αρχές. Ενώ περιπλανιόταν στο δάσος, ο Mutlu συνάντησε μια ομάδα διασωστών και εθελοντών που συμμετείχαν σε μια αποστολή αναζήτησης, χωρίς εκείνη τη στιγμή να γνωρίζουν ότι εκείνος ήταν ο άνθρωπος που αναζητούσαν.

Ο Mutlu προσφέρθηκε να βοηθήσει την ομάδα και άρχισε να ψάχνει… τον εαυτό του στο δάσος, μαζί με τους υπολοίπους. Μόνο όταν ένας από τους διασώστες φώναξε το όνομά του και εκείνος απάντησε: «Εδώ είμαι», κατάλαβαν όλοι τι συνέβαινε. Στη συνέχεια ένα από τα μέλη της ομάδας διάσωσης ανέλαβε να του κάνει μια σειρά ερωτήσεων.

Οι διασώστες τον μετέφεραν στο σπίτι του χωρίς να γίνει σαφές αν του επιβλήθηκε κάποιο πρόστιμο.

Πηγή: newsitamea.gr