Μαίρη Μαράντη: Πέθανε η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια

Η λαϊκή τραγουδίστρια Μαίρη Μαράντη πέθανε στα 73 της χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Για πολλούς ήταν η «Βασίλισσα της Πίστας», έχοντας στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες στα τέλη της δεκαετίας του ’70.

Η νεότερη γενιά την γνώρισε από την ερμηνεία της στο τραγούδι «Θα πάρω φόρα» στη γνωστή ταινία του Παντελή Βούλγαρη, «Όλα είναι δρόμος», στη σκηνή όπου ο Γιώργος Αρμένης αυτοπυρπολείται.

Η κηδεία της Μαίρης Μαράντη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30/10 στις 16:00 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Αίγιο.

Η Μαίρη Μαράντη γνώρισε μεγάλες δόξες στις πίστες στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και στη δεκαετία του ’80. Ενώ το τραγούδι «Θα πάρω φόρα» σημάδεψε την ταινία «Ολα είναι δρόμος» του Παντελή Βούλγαρη. Άλλες γνωστές επιτυχίες της είναι τα τραγούδια «Έχω κάψες», «Δώσμου να πιώ», «Πάρε με αγκαλιά».

Η τραγουδίστρια γεννήθηκε στο Αίγιο και ξεκινώντας την καριέρα της πολύ σύντομα την ονόμασαν «Βασίλισσα της Πίστας» οι θαμώνες των νυχτερινών κέντρων. Δισκογραφικά συνεργάστηκε με τους: Τάκη Σούκα, Δώρο Γεωργιάδη, Τάκη Μουσαφίρη, Γιάννη Καραμπεσίνη και άλλους σε μια πορεία 30 χρόνων.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Πηγή: ieidiseis.gr