Κρατείται ο πρώην σύντροφός της: 24χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα στην άκρη του δρόμου

Στο εσωτερικό μιας βαλίτσας στην άκρη ενός δρόμου του Κονέκτικατ βρέθηκε η σορός μιας νεαρής γυναίκας. Ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία, σύμφωνα με την αυτοψία, η οποία είδε το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα.

Η 24χρονη Valerie Reyes πέθανε από ανθρωποκτόνο ασφυξία προτού βρεθεί μέσα στη βαλίτσα το πρωί της 5ης Φεβρουαρίου στην άκρη του δρόμου, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές.

Ο πρώην σύντροφος του κοριτσιού, Javier da Silva, κρατείται κατηγορούμενος για απαγωγή σε σχέση με τον θάνατο της 24χρονης.

Ο Da Silva εντοπίστηκε στις 12 Φεβρουαρίου μετά τη χρήση μιας κάρτας ΑΤΜ που ανήκε στη Reyes, προσπαθώντας να βγάλει λεφτά από τον λογαριασμό της. Όπως είπε στην αστυνομία, η Reyes έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι της.

Στους αστυνομικούς είπε αργότερα πως «δεν ήξερε τι να κάνει», ψελλίζοντας διαρκώς τη λέξη συγγνώμη. «Δεν ξέρω τι συνέβη. Δεν ήθελα να το κάνω. Δεν είμαι κακός άνθρωπος».

Η σορός του κοριτσιού εντοπίστηκε από εργάτες μέσα στη βαλίτσα. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα χέρια της και τα πόδια της ήταν δεμένα, ενώ το στόμα της το είχε κλείσει με ταινία.

Πηγή: newsbeast.gr